A Krisna-tudat alapító Guruját megmérgezték a tanítványai. Nagyon magas kadmiumot és arzént találtak a hajmintákban

“Amikre nagy szükség van, azok a szöveges és a törvényszéki bizonyítékok. Szükségünk van kutatókra, akik belemélyednek a témába és megdönthetetlen bizonyítékkal megalapozzák az igazságot
(Tamala email, December 20, 1997)


  • Kiderült bizonyíthatóan, hogy a Krisna-tudatú hívők közösségének lelki tanítómesterét 1977-ben megmérgezték, hogy átvegyék tőle a pozíciót és hogy megváltoztassák az Alapító Acarya által lefektetett elveket. 
  • Törvényszéki audió laborban bevizsgálták az 1977. november 9-10.-ei hangfelvételeket, amiket Śrīla Prabhupāda a Krisna-tudat Alapítója ágyánál vettek szalagra. 
  • A "MÉREG" szó több alkalommal is hallható a felvételeken. 
  • Srila Prabhupad az ISKCON (International Society For Krishna Consciousness) alapítója jelentette ki elsőként, hogy valaki megmérgezte őt. 
  • Tudni lehet, hogy kik voltak a suttogók: Srila Prabhupad néhány tanítványa, akik pozíciókra törtek, s ők maguk is Guruk akartak lenni, annak ellenére, hogy a lelki tanítómesterük Śrīla Prabhupāda ezt nem engedte meg, mert állt szándékába utódot kijelölni és csak annyit kért, hogy folytassák, amit eddig csináltak. 
  • Az érintettek tagadnak, a GBC (legfőbb vezetői testület)tagad, szabotálja a kutatásokat és bagatellizál. 
  • A GBC nem végezteti el a tulajdonában lévő hajszálak bevizsgálását, mert 6000 dollárt túl költségesnek gondolta, és a körülményeket tekintve nem találta indokoltnak, hogy az összeget kifizesse. 
  • Privát nyomozás indult, és egy kis nyomozó csoport kifizette a pénzt és a GBC hajmintáikon elvégezték a tesztet, ezúttal több nehézfémre is, nem csak higanyra és arzénre. 
  • Tudományos laborvizsgálatok eredményei bizonyítják az arzén és a még inkább jelentős mértékű kadmium jelenlétét Śrīla Prabhupāda hajszálaiban. 


A krisnásokat sokan ismerik, egyesek szeretik őket, mások kevésbé. A Krisna-hívőket lehet szeretni azért, mert szép programokat tartanak, de nem lehet szeretni őket, amikor az utcán zaklatnak és rámenősen kéregetnek az utcán, ami eredetileg szintén helytelen, hiszen csalást követnek el, ugyanis pénzért kuncsorogni az utcán nem tartozik a misszió tevékenységéhez. Ráadásul nem is arra megy a pénz, amire adsz a krisnásnak. Ingyenes étkeztetés a szöveg, Blaha és stb., de ez nem igaz. Én már csak tudom.

Én magam is sokat csináltam, de ez csalás, mert eredetileg úgy van, hogy Śrīla Prabhupāda az alapító Acarya lelki tanítómester könyveit adod oda, hogy felnyisd a szemét az embereknek, tanítsd őket a lélek tudományára végül alázatosan kérsz érte kis adományt, és ha kapsz 500 forintot, akkor nem kezdesz el pattogni a néninek, hogy van-e még több, mert ez kevés. Sajnos ilyen van, de ezek a hívők tönkreteszik a missziót.

A Krisna-hit nagyon szép vallás és nagyon szép az evangéliuma, örök értékeket hirdeti azzal a céllal, hogy a lelkek, akik itt ragadtak az anyagi világban és szenvednek, kiszabadulhassanak a samsaraból és eljussanak a legfeslőbb eredeti helyzetükbe vissza Istenhez. de ez a cél már eltorzult az évtizedek során. Aztán vannak néhányan -most egyre többen- azon dolgoznak, hogy felnyissák a szemeket, hogy nem is a Krisna-tudat útján járnak egyesek.

Sajnos Somogyvámosi Krisna-farm sem Śrīla Prabhupāda alapján működik, habár imádják őt a Templomban, de ez már csak ceremónia. Valójában az egy sima kulturális központ biofarm, látványosság, skanzen, turisztikai központ stb, de ez helytelen, mert a Krisna-tudat mozgalmának nem ez a feladata, hogy éldegéljenek, gyűjtsék a pénzt, vendégforgalmat szervezzék, jegyeket áruljanak.. Az egész jelenlegi Krisna-tudat pénztudatúvá változott és ezzel elvesztette az értékét. A Krisna-tudat ingyen van, csak a könyveket áruljuk az embereknek és a közösség komolyabb tagja adományoz. Ezt kérte Srila Prabhupad az alapító, hogy így legyen fenntartva a templomok, de ez mára már elment másik irányba.

A Krisna-tudat szektává zsugorodását gondosan egyengették és most az alapító tanítását és könyveit írják át szépen lassan.Ezzel is megmérgezték a világszervezet célját. Először magát az Alapító Acaryat mérgezték meg, majd folyamatosan az Ő szervezetét. Nagyon szomorú ez, de ez a világ törvénye, hogy jön valami jó és aztán elkezd idővel megromlani.

Most viszont itt az idő visszaállítani a rendet ebben a vaisnava sampradayaban, tanítványi láncolathoz kapcsolódó felekezetekben, közösségekben.

A Krisna-tudatú mozgalom egy tanítványi láncolathoz kötődik, melynek a neve Brahma-Mādhva-gauḍīya sampradāya. A vaisnavizmusnak, az Úr Visṇu vagy Kṛṣṇa híveinek négy iskolája vagy tanítványi láncolata létezik a világon. E láncolatok első tanítói olyan kiváló félisteni személyek, akik közvetlenül az Úrtól kapták még meg ezt a tudást. Ilyen az Úr Brahmá is, akinek tanítványi láncolatában fogadott el avatást az Úr Caitanya is.

E sampradāya (tanítványi láncolat) is a történelem során egy rövid időre megszakadt, a tanításokat egy kivételes személyiség, Madhvācārya azonban felelevenítette. Az Úr Caitanya szintén azért jelent meg Bengálban, 1486-ban kedvteléseit bemutatva, hogy megújítsa a tanításokat és életével hitelesen példázza azokat. A megújulás helyét, Bengált eredetileg Gauḍa-deshanak nevezik, így lett a Kṛṣṇa-tudatú hívők tanítványi láncolatának pontos neve: Brahma-Mādhva-gauḍīya sampradāya – utalva a láncolat legfontosabb elemeire.

Śrīla Prabhupāda az ISKCON alapítoja és a Krisna-tudat elterjesztője, egyben ennek a tanítványi láncolatnak az utolsó gyöngyszeme. 



Valójában a vaisnava ágaknak csak és kizárólag négy ága van és amelyik közösség nem csatlakozik egyikhez sem, az nem hiteles. 

Śrīla Prabhupāda miután 1977-ben eltávozott Ő utána mindent megváltoztattak és sorra jelentek meg Śrīla Prabhupāda utánzatok. Az utasításait nem hajtották végre. Ez azt hiszem a keresztény közösség történelmében is előfordult, hogy bevezettek valamit, hogy legyen így és jöttek valakik, akik lesöpörték az utasítást az asztalról.

A Közösség tagja nem vette észre az évek során kialakult változtatásokat. Az újonnan csatlakozók is már egy rossz, torz rendszert kaptak 1978-tól és Ők már nem kérdőjelezték meg a dolgokat. Csak a régi Śrīla Prabhupāda tanítványok, akik harcoltak a változtatás ellen, de sajnos azokat csúnyán félreállították. Viszont egyre több bhaktának nyílik fel a szeme, hogy itt valami nem stimmel...

Jómagam 1997-ben csatlakoztam és fogadtam el Śrīla Prabhupādát lelki tanítómesteremnek. Választ kaptam minden kérdésemre a lélek tudományáról és a világ teremtéséről, mert engem akkor nagyon izgatott az, hogy mégis Isten hogyan alkotta meg ezt a világot. Több könyvet olvastam el a világ létrejöttéről, olvastam tudományos és vallásos könyveket, de nem voltam elégedett. A Biblia vonzott engem, de nagyon kevés információt adott és a lélekvándorlás sincs benne, tehát akkor tovább kellett keresnem. Aztán rátaláltam a Védikus szentírásokra és ott, abban a pontban teljes megnyugvást találtam és azóta az "éhségem" elmúlt, már csak tanulmányozom a tudás könyveit, de keresni már nem kell tovább. 

Aztán beköltöztem és teltek múltak az évek és nőtt az ismeretanyagom, egyre többet tapasztaltam és nem hagytam magam beszektásítani ugyanakkor. Rengeteget olvastam Śrīla Prabhupāda műveit, tanításait és észrevettem, hogy amit Ő mond és, ami itt van a mozgalomban az némely pontban nem összeegyeztethető. Aztán kikerültem a közösségből és kutatásnak indultam. Elismerem itt megint keresésnek indultam, de ez nem olyan jellegű keresés volt. Inkább magát az Krisna-tudatot kutattam. ..és találtam.

Sok hívő rátalált arra, hogy végülis az történt, hogy valójában, pl, ami itt működik Magyarországon Krisna-tudat címén az valójában egy szekta, mert nincs köze Śrīla Prabhupāda tanítványi láncolatához és ezért nem hiteles, s nem kötődik sehová, ami pedig elengedhetetlen a hitelesség megőrzése érdekében. 

Magyarországon több szekta is működik. Az egyik Budapesten és Somogyvámoson, a másik meg a balástyai Śrīla Prabhupādát úgy imádják, mint kellék. Sokat idéznek tőle előadásokon, de a templomok már nem az Ő utasításai alapján szerveződnek.

Ezekről beszélni kell, mert az a baj, hogy a Szekta követésével nem kapjuk meg az Acarya lelki tanítómester kegyét és nem fejlődünk a lelki életben. Illetve a misszió nem fog működni, egyre gyengül és végül el is tűnhet. 

Śrīla Prabhupādának üzenete van a világnak, de ezek a mérgező tényezők megakadályozzák, hogy az üzenet eljusson a tömegekhez, és a másik, hogy félre vezetik a jóhiszemű követőket és ez nagyon nem helyes és ezért égető fontosságú, hogy a lélek érdekében beszéljünk ezekről a dolgokról, felszámoljuk a korrupciót, az álszenteskedést, a képmutatást, a csalást, a hamisságot.



Śrīla Prabhupāda az egyik művében írja: „A mi Bhaktivinoda Thakuránk énekelt egy dalt, eita eka kalir cela : „Itt van Kali egyik tanítványa.” Mi ez? Nake tilaka galai mala. „ Neki tilaka-ja van...” ...” 
Sajnos ebben a Kali-korszakban sok világi ember bújik vaisnava ruhába. Srila Bhaktivinoda Thakura Kali tanítványainak nevezi őket. Azt mondja: kali-cela. Arra utal, hogy van egy másik fajta vaisnava, aki az orrán tilakát, a nyakában pedig kanthi gyöngyöket hord. Az ilyen ál-vaisnava csak a pénzzel és a nőkkel foglalkozik. Féltékeny a sikeres vaisnavákra. Habár vaisnavának tetteti magát, egyetlen foglalatossága az, hogy vaisnava öltözékben pénzt szerezzen (szerk.:mintha a hazai  helyzetről lenne szó). Bhaktivinoda Thakura ezért azt mondja, hogy az ilyen ál-vaisnava egyáltalán nem vaisnava, hanem a Kali-yuga tanítványa. Kali tanítványából nem lehet acarya, pusztán egy bírósági határozattal. Világi szavazatokkal nem lehet vaisnava acaryat választani. A vaisnava acarya önragyogó, és nincs szüksége semmiféle bírósági döntésre. A csaló acaryak próbálkozhatnak ugyan azzal, hogy bírósági határozat útján emelkedjenek felül a vaisnavákon, Bhaktivinoda Thakura azonban azt mondja, hogy aki így tesz , az nem más, mint a Kali-yuga tanítványa".

Legyen vége a hazugságnak az élősködésnek. 




A GBC a mérgezés témáról írt 2000-ben megjelent könyvének 318. oldalán ez olvasható
           
“Abban az időban (1999 október) felvettük a kapcsolatot Dr. Morris-val, miközben kerestünk egy labort a Vrindavanában tárolt hajminta vizsgálatához… A bhakta, aki archiválta a hajszálakat elmondta, hogy a mintákat a hajvágó gépből szedte ki eredetileg, amit kisöpört és beletette egy kis fiolába. Dr. Morris belement a vizsgálatba 6000 dollárt kért érte…el kellett dönteni, hogy a 6000 dollárt  indokoltan költik-e el a GBC pénztárából… úgy döntöttek, hogy a körülményeket tekintve ez nem volt megindokolható…” A könyv  folytatja: 
            “Hogy lenyugtassuk a takargatás félelmét, az ISKCON-t védő Minisztérium előterjesztett egy nyílt lehetőséget arra, hogy bárki támogathatja Dr. Morris vizsgálatát. Mindenben együttműködünk és teljes részletességgel ellátjuk információkkal  a mintákat illetően, amik már az USA-ban vannak, a laborban készen.”
           
Csodálkozik a nyomozónk is, hogy a könyvben a GBC felajánlotta a lehetőséget. Minden esetre Nityanada prabhu és csapata belevágott a hajminták tesztjének elindításába. Kalandos úton végül sikerült elvégeztetni a tesztet Dr. Morris laborjában és megdöbbentően magas KADMIUM szintet találtak, amilyet még tudományos kutatások nem tapasztaltak...eddig...


Nézzük a nyomozás történetét az alább látható "Kill Guru Become Guru" c. könyv 4. része alapján




A Könyv teljes tartalma angolul már elérhető lentebb.

Alább pedig  az új könyv linkje található, ami hosszú ideig befolyásolja majd az ISKCON döntéshozóinak életét és a közösség életét egyaránt. Történelmi jelentőségő könyv ez, amire nincs példa az ISKCON-ban. A könyv visszaállítja Srila Prabhupadát az eredeti valós pozíciójába. Srila Prabhupad többé már nem fogják siksa-gurunak hazudni, hanem bebizonyosodik, hogy Ő Isteni Kegyelme 108 Sri Srila AC Bhaktivedanta Swami Prabhupada Pramahamsa Thakur egy mahabhagavata, a legmagasabb szintű bhaktája az Úr Krisnának, aki elküldte Őt hozzánk az elesett lelkek megmentésére. Srila Prabhupad a mi Guruk örökre és nem lehet lecserélni senkivel. Helyét senki nem veheti át.

Ő a mi apánk születésről születésre. Ő a szabadítónk. Ő fog visszavinni Krisnához, ha követjük utasításait.  A GBC és a vezetők Srila Prabhupadát visszaminősítették, lefokozták, eltérítették a fókuszból. Vissza kell állítani Srila Prabhupadat a valóságos helyzetébe. Nem állhat elé senki. Egyetlen jelen "iskcon-guru" sem állhat  elé.


A Könyv több száz oldalon bemutatja Srila Prabhupada végső kedvteléseit és a misztikus eltávozásának körülményeit dokumentációkkal, nyomozati anyagokkal, tudományas laboratórium eredményeivel.

Videók a több irányú kutatások eredményeiről, melyek bizonyítják, hogy Srila Prabhupadát megmérgezték a tanítányai. 

...és az igazságot már nem lehet rejtegetni !!!!


Témák:
1. A kadmiumról, mint méreg
2. A bizonyítékok rövid áttekintése. 
3. Válasz 20 gyakran felmerült kétségre. ( 13:40-től kezdődik)
 

Témák:

  • A kutatás és nyomozás felvázolása a legelejétől.
  • Hogyan kezdődött a mérgezés ügy
  • A suttogások és a "méreg" szavak felderítése.
  • Vizsgálatok szakértőkkel.
  • A suttogók személyének beazonosítása
  • Jajapataka és Tamala Krisna azaz Thomas G. Herzig egyértelműen benne van
  • A hajminták vizsgálata
  • Gyilkosság megállapítása
  • A résztvevők szerepe az ügyben
  • Minden GBC érintett a gyilkosságügyben 


Mindent a témáról, de valóban minden itt .....
http://killgurubecomeguru.org/