Radhanath Swami, azaz Richard Slavin segített a Sulochana dasa elleni gyilkosságban 1986-ban.

Miért imádják Radhanath Swami-t az ISKCON-ban, mint "szent", ha bűnös a bhakták meggyilkolásában? Miért nincs ez a férfi a börtönben ⁉️
Radhanath Swami, a népszerű spirituális könyv szerzője "The Journey Home" sokak szerint szent személyek és vallási vezető. Első pillantásra tényleg úgy tűnik, hogy illeszkedik egy tipikus "szent" profiljához. De ha közelebbről megnézzük múltbeli történelmét és munkásságát, akkor egy teljesen más képet találunk. Érdekes, hogy Radhanath Swami a közelmúltban megjelent "The Journey Home" című önéletrajzában is kihagyta múltjának "sötét részeit".
A nyolcvanas évek elején és a 90-es évek elején Radhanath Swami másod parancsnoka volt, a Kirtanananda Swami nevű homoszexuális pedofil bűncselekménynek a Nyugat-Virginiában található New Vrindavan-ban. Széles körben ismert, hogy Kirtanananda Swami homoszexuális pedofil volt és sok fiatal fiút molesztált ebben az időben. És mégis, miért támogatta Radhanath Swami, ha homoszexuális pedofil volt? Ebben az időben számos gyilkosság és más bűncselekmény történt Új Vrindavánban.
A Radhanath Swami által elkövetett bűncselekmények közül a legismertebb a Sulochana dasa (Steve Bryant) gyilkossága. Sulochana dasa nagyon erős kritikus volt Kirtanananda Swami-ról, és nyilvánosan megtámadta őt különböző médiakampányaiban a bűnözői tevékenységért és a gyermekek zaklatásáért. Véletlenül, két nappal a "The Guru Business" ( http://www.harekrsna.org/pada/guru_biz.htm ) című könyv kiadása után brutálisan meggyilkolták Sulochana dasát Kirtanananda Swami és más ISKCON "guruk", egy Kirtanananda egyik közeli munkatársa, Tirtha dasával együtt (Thomas Drescher) 1986. május 22 - én.
Radhanath Swami azt állítja, hogy "nem tudott" erről a gyilkosságról, de ezt nehéz elhinni, hiszen szó szerint Kirtanananda Swami legközelebbi társultja és junior menedzsere volt, aki mindennap a Kirtanananda-ban él a New Vrindavan-ban. Később, a kilencvenes évek elején Kirtanananda Swami és Tirtha dasa vádat emeltek gyilkosság és más bűncselekmények miatt egy amerikai szövetségi bíróságon, és börtönbüntetésre ítélték őket.
Az alábbiakban különböző bhakták idézeteinek gyűjteménye bizonyítja, hogy Radhanath Swami segített a Sulochana dasa gyilkolásában 1986-ban. Kérjük, ezt a lehető legtöbb embernek továbbítsa.
Amikor Ramachandra dasa, egy új Vrindaban sankirtanos megkérdezte Radhanath Swamit: "Tudja, ki ölte meg Sulochana-t?" Radhanath így válaszolt: "Nem tudom, de bárki is volt, odaadó szolgálatot tett Krsnának."