Sivarama Swami szomszédságában lehetsz a vrindavani nyugdíjas apartman tulajdonosaként.

sannyāsīnak nincs luxusvillája, vagy talán mégis, de oké, ez lehet acintya bheda-abheda tattva. Ezekről lemondtak és ugyanakkor nem mondanak le róla. Most akkor hogyan van ez? Ez az új ISKCON filozófia? Amikor adományokat kapnak, akkor lemondók, és amikor luxusvillákat vásárolnak, akkor lemondanak a lemondásról.

Ez a Trinadapi prabhu hirdetése az Egyesült Királyságban látható . Vrindávani ISKCON fejlesztésű apartmanokat ad el idős bhaktáknak. A Piros keretben meg az áll, hogy a leleményes vásárló, ha siet Giriraja swami, BB Govinda swami, Sivarama swami és Indrayumna swami szomszédságában lehet, akik onnan nem messze laknak luxusvilláikban, amiről korábban írtam itt.. HOPPÁÁ! Na mégiscsak az övéké a hely. Hát ezek szerint... 


Az ISKCON Sannyasis teljesen lemondanak, és nem rendelkeznek semmi mással, csak a ruhájukat és a Macbook pro-val.

Az eladó apartman közel van az ISKCON templomhoz. és a piros keretben a GBC és a sannyāsīk nevei, akik a szomszédban vannak már. Igen Ők is vettek maguknak egyet. Előző cikkemben írtam, hogy ezt letagadták, de úgy néz ki igaz.




Még egy dolog, ha adományt adsz, győződj meg arról, hogy adományodat adod a lemondónak, aki legalább 20-szor gazdagabb, mint te, oké?

És emlékszel az alapító-acaryára? Nem emlékszem a nevére, "P" -vel kezdődik a neve azt hiszem, de Ő írta:

Az Úr Caitanya erre utal, hogy egy sannyāsī az, aki mindenről lemondott, ha nagyon szépen él, jó ruhával, jó házzal és lakásban ... Nem. Ezt Caitanya Maháprabhu nem hagyja jóvá. Akkor mi az? Mit jelent? A sannyāsī olyan, mint egy első osztályú úriember, dohányzó, és nagyon szép lakás , és néhány, azt akarom mondani, hölgy asszisztens, titkár ... Mi ez? Caitanya Mahāprabhu nem fogadta el. A lehető legtávolabb kell lennie ezektől... Csak azt szabad elfogadni, amit feltétlenül szükségszerű, nem többet. Igen. Ez a lemondott életrend, nem hogy a lemondott életmód nevében éljen a háztulajdonosok rovására, nagyon gyönyörűen. Ez nem szannya. Caitanya Maháprabhu sampradáya nem fogadja el ezt. (CC 20.66-96, New York, 1966. november 21.)

Előző cikk erről a témáról https://aharekrisnamozgalom.blogspot.hu/2017/08/nyomozas-mayapuri-rasamrita-kunj.html

Ez a cikk eredetileg a Lasting Impression webhelyen jelent meg