Pedofilokat védelmez és támogat az ISKCON vezetése

Az előző cikkemben elkezdtem nagy vonalakban az ISKCON-ban is felbukkanó gyermekbántalmazás, homoszexuális pedofil bűncselekményeknek a felvázolását, ami ellen sok hívő szólalt már fel. Rengetegen vannak ezen ügyek elszenvedői. Az ISKCON vezetése nem igazán veszi komolyan ezeket az ügyeket, s csak néha engednek a külső szorításnak, több száz dollár milliókat költenek a feljelentésekért, de a probléma mindig ott van. A nők és a gyermekek veszélyben vannak továbbra is. Ami elkeserítő néhány áldozat számára is, -- akik még nem lettek öngyilkosak a guruk okozta traumák miatt--, hogy az érintett guruk, tanárok, vezetők még most is aktívan tevékenykednek ugyanabban a pozícióban, s ha nem, akkor magasabb státuszokban. Ez is mutatja, hogy az ISKCON vezető testülete a GBC, a mai napig támogatja  a pedofil homoszexuális bűnszervezet működését. AZ ISKCON-történelmében ez a vonal, mindig ott van.

Itt van például ez a Charle Bacis, alias Bhavánanda, aki homoszexuális pedofil, több ügye volt az évtizedek során, senki sem tagadja, hogy milyen szörnyűségeskét csinált a fiatalkorúakkal, hogy részt vett pornográf filmek rendezésében, és most is Mayapurban van a GBC áldásával, éppen a világ legnagyobb vaisnava templomán dolgozik Alfred Ford az ISKCON projekt elnöke oldalán. 1987-ben Bhavánandát elmozdították a pozíciójából mert gyerekekkel közösült, de aztán pár vezető segítségével sikerült őt megmenteni.  1983-ban egy taxis beismerte, hogy Bhavanandával, a vrindávani templom elnökével rendszeresen közösültek Később Bhavananda 300 rúpiát fizetett a vezetőnek, hogy hagyja, hogy szopogassa a..... Elmentek Delhi-be, és ismét megcsinálta, és Bhavananda további 200 rúpiát adott a taxisofőrnek. Nem sokkal később Jagat Guru, Bhagavan, Mukunda, Sivarama, Tamal Krishna és Ramesvara Swamis mindezekről beszámoltak. Azt mondták, kezelik a dolgot. Giriraja Swami-t ezután felkérték, hogy további vizsgálatokat végezzen, és arra a következtetésre jutott, hogy a történetek igazak voltak. Mégis, valahogy vagy más módon a kérdés titokzatosan elült.

Természetesen a vizsgálatot hamarosan újra kellett nyitni. Egy fekete bhakta, Krishnacharana dasa panaszkodott arról, hogy a GBC „guru” Bhavanandája szexuálisan megtámadta őt Vrindavanában. Ez a bhakta is megerősítette, hogy Bhavananda szerette lenyelni a spermát, miután „szopogatta mások nemi szerveit”.

A homoszexualitás leghosszabb és legsötétebb történeteit Mayapur őrzi. Bhavananda (a GBC többségének támogatásával) létrehozta a saját kis szervezetét, kezdve Satadhanya-val, aki sokáig szexel férfiakkal és  nőkkel  A múlt évben Satadhanyának homoszexuális kapcsolata volt egy fiatal fiúval, akinek a végbélnyílása felszakadt és kórházba kellett mennie. Jayapataka tanítványai közül az egyik elismerte, hogy Satadhanya szexelte vele a Prabhupada szobájában Kalkutában. Nagyon sok a történet, s elég sok vizsgálat indult az ISKCON-on belül, de láthatóan nem érdekli ez őket. Most is, miközben olyan lények működnek vezetői körökben, mega-templomokat építenek.

Bhavaánandáról egy videó a GBC hivatalos oldaláról. Még mindig aktív, és segítik őt, aki nagyon sok embernek és gyermeknek nyomorította meg az életét. 



A Nyugat-Virginiai eset se semmi kedves olvasó! Ott egy GBC által dicsőített és működtetett nagy Guru, lelkitanítómester uralkodott, akit Kirtanánandának neveztek. Ott egy nagy Krisna-völgyhöz hasonló tanyaközösséget létesítettek. Kirtanánada homoszexuális pedofil volt.

Elismerte, hogy szexuális kapcsolatokat folytat más (fiatal) férfi tanítványokkal. Egyszer bíróság elé vitték, azzal a váddal, hogy fiatal fiúkkal aludt a tanyán Új Vrindavanában. A jelentések szerint a swami minden este egy fiúval aludt a hálózsákjábanAz ötven fiú által egyidejűleg masszírozó „swami” fotói ugyanakkor megdöbbentették az újságírókat, de nem a GBC-t, vagy hasonlóan perverz követőit, ISKCON vezetőséget egyáltalán nem. Bizonyíték van arra, hogy a Kirtanananda rezsim szinte minden részlegében jogsértések zajlottak. A sérülékeny gyerekek zaklatását azonban a GBC-nek kellett volna vizsgálnia.

Sulochana dasa volt az a személy, aki kritizálni merte Kirtanánada szörnyűségeit. Könyvet is írt erről, de végül 1986 májusában megölték a GBC utasítására, mert kritizálni merte Kirtanánadát, akit abban az időben a legnagyobb GURU-nak tartottak. 

Természetesen sok más furcsa incidens van Kirtanánanda az állítólagos GBC guru körül. Könyv is készült erről: „Monkey On A Stick” címmel. Egy videó a könyvvel kapcsolatosan.



Például néhány ember eltűnt, soha többé nem látták újra Új Vrindavanában. Gyilkosságok sora zajlott a tanyán, Kirtananandát végül elítélték, majd ezután a GBC kitagadta őt...ez nyilván érthető volt, hogy megszabadultak a súlytól. Később, mikor elült az ügy, a GBC visszafogadta, visszaadta a tisztségét, s mikor meghált szent Samadhiba helyezték a testét nagy temetési ceremónia keretében. A mai napig rengeteg követője van. A gyilkosságokat persze bérgyilkosa intézte, aki a mai napig börtönben ül, ahol egy ISKCON  Guru Radhanat Swami néha meglátogatja őt.

A GBC a mai napig védi az ilyen perverz vadállatokat, ahogyan más ismert intézményekben is így van.

Itt egy rövid beszámoló az estről.