Mayapuri templom a maffia földje, ahol nem imádkozhat bárki


A mayapuri templom élőadásában ment le az a botrányos jelent, amint egy krisnahívőt eltiltanak a templomi ének elővezetésétől, kikapcsolják a mikrofont, és elzavarják...na de hogyan....


A Gestapo módszer igen is él a krisnás templomokban. Valami hasonló szituációban nekem is részem volt még régebben a Budapesti Hare Krisna templomban  (roppant kellemetlen volt), és egy közeli ismerősömmel is megtették ezt, hogy a megbízott maffiavezérek kutyái rárontanak a szerencsétlenül járt hívőre, és itt is ez történik, hogy napközben kiderült az éneklőről, hogy valami magánéleti problémája volt, s így az ő imádsága nem kívánt hangvibrációt eredményez, ami nyilván sérti a "szent" "vaisnava kultúra" védelmezőinek fülét, akik valójában csak belső szexuális frusztráltságukat vezetik le mások támadásával.

Ez a példa is mutatja, hogy az ISKCON némely tagjainál elmentek otthonról. Valami nem jól működik a fejben, hogy ezeknek ez a lelki életük, hogy figyelik, hogy ki a jó és ki a bűnös, hogy kinek milyen sorsa van, és ha valakinek a sorsa félre megy, akkor azt elzavarják. Na ez szép istenemberes megoldás ám, ugye?

A Gestapo ISKCON-ban nehezen lehetett kikutatni, hogy mi is történt, mert a szervezetet nem igazán teszik átláthatóvá, lásd pedofil ügyek, de láttuk, amit láttunk.