A Vatikán és az ISKCON a pedofil hálózatban




Az eddigi legmagasabb rangú katolikus egyházi személyt ítélték el pedofil ügyekért. George Pell (77) bíborost – aki a Vatikán kincstárnokaként Ferenc pápa (82) legbelsőbb köreihez tartozott – többrendbeli szexuális erőszak vádjában találták bűnösnek.

A volt melbourne-i, majd sydney-i érseket már 2000 előtt azzal gyanúsították, hogy folyamatosan eltussolta a hierarchiában alá tartozó papok pedofilügyeit. 2002-ben egy szexuális visszaélés miatt indított perben végül felmentették. Az utóbbi években azonban a bíborost több, ma már felnőtt személy is megvádolta azzal, hogy gyerekkorukban szexuális erőszakot tett rajtuk, ezért indult ellene nyomozás.




Pell 1996-ban követte el a bűncselekményt két, 16 évesnél fiatalabb fiún. A férfi ekkor Melbourne érseke volt. A bíróság csak az egyik áldozatot tudta meghallgatni, a másik fiatalon meghalt. Eszerint Pell megzsarolta őket azzal, hogy bajba kerülhetnek, amiért alkoholt fogyasztottak, az ügy eltussolásáért cserébe hajtotta végre az aktust. Az ügy kellemetlen az egyházon belüli pedofília bűneinek feltárását fontosnak tartó I. Ferenc pápának is, miután ő nevezte ki a magas pozícióba a közeli tanácsadójának tartott bíborost.

Az egyik fiút megerőszakolta, emellett pedig négy másik zaklatási ügyben is perdöntő bizonyítékok kerültek elő. A bíróság csak az egyik áldozatot tudta meghallgatni, a másik fiatalon meghalt.

Egy igaz történeten alapuló film: A Boston Globe új főszerkesztője feladatul tűzi ki az újságíróknak, hogy derítsenek fel egy korábbi esetet, mely során gyermekmolesztálással vádoltak meg egy katolikus papot. Az újságíró-stáb megdöbbentő tényekre bukkan a nyomozás során. Pedofília és homoszexualitás egész tárházával találkoznak, melynek során kiderül, hogy a szexuális zaklatásoknak nem csak egy áldozata van, s nem is egy elkövetője az egyház soraiban.

A papok által elkövetett durva szexuális visszaélések tömeges felderítése az elmúlt évtizedben kezdődött. A katolikus egyház eltussoló gyakorlatát számos országban az állami vizsgálatok mellett a történetüket megvalló áldozatok és a tényfeltáró újságírók segítettek felszámolni. A Vatikán ezek hatására már nem tagadja, hogy évtizedeken keresztül elterjedt gyakorlat volt a gyerekmolesztáló papok rejtegetése a világi hatóságok elől. Ferenc pápa 2013-as megválasztásakor kifejezte azt a szándékát, hogy megtisztítja az egyházat a pedofil szörnyetegektől. A papok szexuális visszaéléseit tárgyaló, nemrég véget ért vatikáni „gyerekvédelmi konferencián” a katolikus egyházfő nem igazán akart komoly lépéseket tenni ez ügyben, az érintett papok elleni komolyabb fellépésben. A beszédében inkább csak elakarta kenni a témát, és ismét csak mentegetőzésekről volt szó.

Érdemes megnézni ezt a videót Pell-ről. Nagyon érdekes, ahogyan tagadja  avádakat a végsőkig, ahogyan emelkedik a Vatikán ranglétráján miközben gyűlnek felette a sötét fellegek.



A másik Vatikán vonalnál az ISKCON-ban szintén hasonló botrányok vannak, csak ott nem bíborosok vannak, hanem narancssárga, sáfrányszínű "sannyászik", " lemondott " életrendben élő papok, tanítók, guruk, mesterek, akik egyenként sok ezer tanítványt avatnak fel. Némelyek nem bírják ki a cölibátussal járó szörnyű megpróbáltatásokat, és aztán lebuknak, s általában valamilyen torz szexuális bűncselekmény miatt. De van ennél betegebb helyzetek is...

Az ISKCON fennállása óta szinte minden évre jutott egy ilyenfajta botrányos ügy.
Vannak igazán durva gyermekbántalmasok is, amikben a mai napig elismerésnek örvendő guruk, mesterek vettek részt. Erről egy régi diák készített egy riport filmet, amelyben azt mondja, hogy mivel rengeteg az ISKCON által is elismert ügy, gyakorlatilag már-már azt lehet mondani, hogy az ISKCON-ban pedifil ipar működik. https://youtu.be/wX1BiRhSpig

Az ISKCON 2018 januárjában kiadott egy 50 oldalas jelentést a gyermekmolesztálás és gyermekbántalmazás ügyben a vrindávanai iskolát vizsgálva. A jelentésben csak 73 napos periódust vizsgált meg, ami alatt 62 bántalmazást jegyeztek le. 49 gyermekbántalmazás történt az iskolában, és 13 az iskolán kívül a templomi közösségben. 8 tanárt vettek elő.

Ezek az estek csak a jéghegy csúcsa. Indiában nagyon sokan vannak, akik hallgatnak ezekről, félelem miatt, fenyegetés miatt, vagy egyéb okok miatt, de nem beszélnek. Az ISKCON-ban szinton, ahogyan a Vatikánban is ugyanúgy kezelik ezt a problémát...beszélnek róla, néha elővesznek valakit, szankcionálnak, kifizetik a perköltségeket, fizetnek a családoknak, de a probléma nincs megoldva, sőt, a dok.film. rendezője úgy véli, hogy még inkább ártanak a gyerekeknek az iskolai rendszerben. 2017-ben is történt egy incidens az ISKCON iskolájában, ahol egy gyermek belefulladt a medencében, és kiderült, hogy nem is volt gyerek felügyelet.

Krisna egyházban elképesztően nagy a nemtörődömség a gyermekbántalmazások ügyében. A bűnösök egymás hátsóját védik, és folynak a kimagyarázások. Úgy néz ki, hogy egyesek saját forrásól támogatják a CPO gyermekvédelmi programot, de közben  ezekkel a Gurukkal tartják  kapcsolatot, egymást ölelgetik, haverkodnak a nyílt programokon, egymást dicsőítik és stb. A magyarországi krisnások is kimentek Indiába, ahol a magyar Swámi Guru megismertette a hívekkel Bhavánandát, aki gyermekeket molesztált, erőszakolt meg a 80'-as években. Hírhedt pedofil volt Vrindávanban, az ISKCON vezetése elismerte, hogy bűnös a vádakban, még gyilkosság miatt is letartoztatták 1977-ben, azután lett Guru, nagy Swami, és gyermekek elleni szexuális bűnelkövető, amiért a hátságnak nem adták ki őt, hanem belsőleg oldották meg a problémát. Bhavánanda most elég magas beosztásban van a vrinádvanai templomi projektekben.

Ez a dokumentum film az ISKCON-ban elkövetett gyermekbántalmazásról.
Itt a 16. percnél  https://youtu.be/UvlRAyM3p4Q?t=971 egy rész amikor a bűnös Swámit kérdőre vonják a gyermekbántalmazás ügyében ...és tagadja a vádakat....


Kapcsolódó anyag egy gyerekeket fogdosó, simogató, tapizó Swámiról, aki zavartalanul tevékenykedik az ISKCON-ban.  https://aharekrisnamozgalom.blogspot.com/2018/04/brian-tibbitts-mas-neven-indradyumna.html

Több ISKCON szwami annak ellenére, hogy gyerekeket molesztált, vagy ilyen bűnelkövetők fenekét mentették, továbbra is elismert vezetők, Guruk és templomelnökök, akikért a megtébolyodott tanítványok élnek-halnak. 

A témában való kutatásomból kiderült, a dolgok állás sokkal súlyosabb, a nyúl ürege sokkal mélyebb, hogy itt nem csak kiéhezett papokról van szó, akik nem bírnak magukkal, hanem ezek a pedofil ügyek összefüggésben vannak a világot irányító és uraló Elit hálózatával, hogy itt valójában egy programról beszélünk, egy olyan tevékenységről, aminek a létezést szándékosan tartják életben, működtetik különféle intézményekben. 

A pedofíliát és gyermekbántalmazás körébe tartozó ipari szintű tevékenykedést a sátánista Elit hálózata tart fen, amelybe a vallási szervezeteket is bevonta, és így az ISKCON-t is, mivel ez is egy intézmény, egy világszervezet, itt is megjelenik a gonosz.

A Vatikán és az ISKCON valahol a függöny mögött teljesen összeér, hiszen a rendszer totálisan megegyezik, csak külsőre más. 

Itt egy sátánista projekt működik a világban, ami minden rendszert, szervezetet, szervet magába szív, behálóz és arra kényszeríti, hogy szolgálja ezt a sátánista programokat, mint a gyermekbántalmazásokat, mert a gyermek bántalmazás valójában egy áldozati ceremónia, amellyel torzítják a bolygó energia rezgésesét. A sátánista elit entitások ebből a torzult energiafrekvenciából táplálkoznak, ebből merítenek erőt, mint ahogyan a gyermekek félelmeiből is képesek táplálkozni. A Szörny Zrt. című rajzfilm nem csak egy mese, hanem valóban is létezik ez a "zrt".  Ezeknek az entitásoknak torz energiaszintjük van, alacsony szinten rezegnek, és próbálják a bolygó energiamezejét levinni, hogy élhetővé tegyék azt a maguk számára. 

Ezeket a sátánista szervezeteket le kellene építeni. Harcolni kell az igazságért, és beszélni kell ezekről a dolgokról. 

„Mert vétkesek közt cinkos aki néma”