Luxus Szvámik - Így élnek a lemondott rendben levő Krisnás Guruk, akik megmutatják a kifelé vezető utat e "borzalmas" anyagi világból

A helyszín Dubaj, a legmagasabb, a legnagyobb, a legelső épületcsodák otthona. Kedvelt helye a turistáknak, ahol hatalmas luxusvillák, fényűző szállodák, bevásárlóközpontok épültek fel pár hónap alatt, ultramodern metropolisszá formálva a várost.... és úgy vélem nem véletlenül rendezik itt meg év elején az egyik Szvámi születésnapját, ahová a magyarországi fő Krisnás Guru is ellátogatott.

Elnézve a képeket, igazán jó élet ez a lemondott rendben való élet, amit a krisnás könyvekben szannyásznak neveznek. Ezek a szannyászik, magukat Guruknak nevezik, tanítványokat fogadnak el, akiket a lemondásra tanítanak. Lemondásra, alázatra, egyszerűségre tanítanak másokat ezek a Guruk, lelki tanítómesterek, de vajon mennyire van hitele annak, amit tanítanak. Hol van a példa? A képen látható Guru trió pl. több ingatlannal is rendelkezik szerte a világban. Ezekről már írtam. A magyar Szváminak van Indiában kettő jól felszerelt apartmanja, Angliában is van neki valami, és Somogyvámoson is van egy szép nagy háza, amiről nincs fotóm, de szép kétszintes házról van szó, sok szobával, amelyben egy nagy család simán elférne, valamint Budapesten is van egy nagy szobája csupa üvegből. 

Ismerek krisnás családokat, akik 30m2-es lakásban nyomorognak. Nekik kéne sáfrány ruhában lófrálni.... Ezek a tanítványok úgy vannak vele, hogy a Guru megérdemli a luxust, mert sokat szolgálta az Urat....csak hát  itt már visszaélés folyik,... durván...és évezik...

Szép az élet: van kaja, pia, női titkár, szolgák, követők, rajongók.

Az ünnepség helyszíne


Feltehetően szép a lakosztályuk a Svámiknak. 

A mikrofonos bácsit már ismerjük... állandóan fiatal lányok körül lebzsel

Jó dolog a Svámi karrier

"Hoppá! Át kéne öltöznöm a bulira..."

 Szép hely. Krisnás képek a falon. Gondolom az övéké. Nekik van fenntartva. "Minden békés, semmire nincs gondunk. A szolgáink mindent elintéznek nekünk"

Lelki tanítómesternek lenni tényleg jó buli.


Új utcai könyvárust prédikáltak be, vagy ő esetleg egy beruházó? A bot az nem tudom minek, mert a Swami máskor meg vidáman táncol és ugrál a templomban....ez a bot is amolyan kellék lehet.

Egy kis játék

Azok ott négyen magukat felszabadult személyeknek mondják, tiszta makulátlan személyek, akiket nem szabad kritizálnom, mert pokolra megyek.

Megbeszélik a jövő ingatlanbefektetés lehetőségeit.