Mit csinál Alfred Ford a milliárdos Elit családtagja az ISKCON vezetésében?

Elgondolkodtató, hogy a vállalatokon, pénzügyi rendszereken keresztül irányító és a világot átszövő és mozgató Globális Elit dinasztiának egyik tagja a milliárdos Alfred Ford, alias Ambarish dasa prominens vezető szerepkört tölt be az ISKCON-ban. Persze, hogy bárkiben is gyanút keltsen ez a helyzet, ahhoz ismernie kéne a Ford famíliát és annak kapcsolatát ezzel a bizonyos Elittel, és ismerni kell a háttérhatalom szerveződését, annak céljait, módszereit, történetét.

Minden józangondolkodású érti azt, hogy bizony létezik a világunkat irányító háttérhatalom, ami valójában egy sátáni szekta különféle szervezetek formájában, mint az 1921-ben alapított amerikai Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relation), az 1954-ben alapított Bilderberg-csoport és az 1973-ben létrehozott Trilaterális Bizottság, a Rhodes Társaság, (a "Hálózat"), a Koponya és Csontok Rendje, a Háromszázak Bizottsága, az  Oxford közelében lévő Tavistock Intézet, a Tavistock  Institute for Human Relation, vagy a Római Klub.

"Caroll Quigley, amerikai egyetemi tanár, a washingtoni Georgetown Egyetem, a Princeton Egyetem és a bostoni Harvard Egyetem professzora a globális pénzhatalom struktúrájának egyik legjobb ismerője ezt írja a pénzvagyon-tulajdonosok nemzetközi hálózatának céljáról: "...ez nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi ellenőrzés olyan magánkézben lévő világrendszerét, amely képes uralni valamennyi ország politikai rendszerét és a világgazdaság egészét. Ezt a rendszert a világ központi bankjai feudális módon kontrollálnák, összhangban azokkal a titkos megállapodásokkal, amelyeket a rendszeresen tartott magántalálkozókon és konferenciákon elfogadnak."

Theodore Roosevelt, az Egyesült Államok 26. elnöke, 1912-ben egy választási gyűlésen a következőket mondta: "A látható kormányok mögött trónol egy láthatatlan kormány, amely nem tartozik hűséggel a népnek és nem ismeri a felelősséget. Az államférfi feladata ennek a láthatatlan kormánynak a megsemmisítése, a korrupt üzlet és a korrupt politika közti szövetség széttörése."

„Sokan teszik fel a kérdést, hogy konkrétan kik alkotják ezeket a háttérben meghúzódó nagyhatalmú érdekcsoportokat, amelyek titkos világstratégiájukat ilyen következetesen és sikeresen tudják átültetni a gyakorlatba? Számos jól dokumentált munka áll már rendelkezésünkre, amelyek részletesen tájékoztatnak az emberiség feletti uralom megszerzésének a stratégiájáról, és arról, hogy az egymás között házasodó és így zárt vérvonalhoz tartozó dinasztiák - az illuminátusok - hogyan hajtják végre ezt a globális programjukat. Az illuminátusokról a közvélemény alig tud valamit. Közéjük tartoztak nemcsak az elmúlt korok uralkodói, de a jelenkori királyok, főnemesek és az úgynevezett "fekete nemesség", valamint jelenünk olyan irányítói, mint az elnökök, miniszterelnökök, vezető bankárok és üzletemberek, továbbá a médiahatalmasságok és a hadseregek parancsnokai.”

„Aki nyitott új ismeretek szerzésére és rejtett összefüggések meglátására, annak lehetősége van arra, hogy megismerje az illuminátus vérvonalakat. Ezek olyan …családok, amelyek a háttérből irányították a világot, uralkodtak és uralkodnak a mai napig a népeken. Az ő DNS-ük valamivel eltér az átlagemberek genetikai kódjától. A különbség egészen kicsi is lehet, mégis ezek az illuminátus-emberek mások, mint az átlagember. Ez a megállapítás annyira ellentmond általánosan elfogadott ismereteinknek, hogy elfogadása ellen ösztönösen tiltakozunk. De ha megismerjük az illuminátusok tevékenységét, a hozzájuk tartozó személyeket, szervezeteket, azt, hogy miként uralkodtak a történelem során, akkor már változtathatunk lassan nézeteinken.”  Dr. Drábik János: Világzsákutca
A Ford-ház szint ezekhez a családokhoz tartozik, mint a Rockefeller és így tovább. A Ford család igen vagyonos és nyakig benne vannak az Illuminatiban, de nehéz megmondani, hogy a mai Ford dédunokák egyenként milyen kapcsolatban vannak az Illuminati családokkal. Ne tévesszen meg senkit az, hogy pl. Alfred Ford hindukat segíti, templomokat épít és jótékonykodik, mert a legtöbb Illuminati tag pont ezeket csinálja, elrejtve valódi szándékukat.

„Az illuminátusokon belül az egyik legfontosabb cél egyensúlyt tartani a jó- és gonosztettek között: ők dualisták. A legfelsőbb szint Lucifer követőiből áll. Ezért van az, hogy legismertebb jótékonykodóik gyakran a legmagasabb rangú sátánisták is egyben. Emberbarátinak feltűntetett jótékonykodásuk valójában önös érdekeiket szolgálja. Nem olyan nagyvonalúak, mint amilyennek látszanak. Megpróbálnak jótetteket véghezvinni, de azokat gonosztetteikkel kiegyensúlyozzák. Az egyensúly vallásuk fontos része. Ez a gnosztikusok Lucifer-vallása." Dr. Drábik János: Tudatmódosítás

Szóval gyanús a dolog a Fordok esetében, de mire lehet jó nekik az, hogy vallási intézménybe beférkőzzenek, habár a fenti idézet ezt is megválaszolja, de mi lehet még a háttérben?
„A kultúrák és értékrendszerek erőszakos összekeverése hatékonyan segíti az egyén önazonosságának a meggyöngülését, sőt elveszítését. Az ilyen fellazított tudatú egyedekből álló társadalom aztán könnyen gyúrható masszává válik a pénzelit kezében.”
Az Elit tudja jól, hogy a fiatalok megzavarodnak egy ilyen krisnás mozgalomban, hiszen elveszítik az önazonosságukat. Az Elitnek ez tetszik, s ezért támogatják az ISKCON-t, amit a Vatikán is üdvözített, s ez már önmagában is gyanús, ha valaki ismeri a Vatikán történetét, helyzetét, ami megérne egy misét.

Na, de nézzük Alfred Ford urat.

A Wikipédiából megtudhatjuk, hogy Alfred Ford az ISKCON projekt elnöke, és a mayapuri Védikus Planetárium Templomának elnöke is. Ezzel párhuzamosan dédapjának cégében Ford Motor Company Alap igazgatója, és a Channel Net nevű , magántulajdonban lévő digitális marketing cég igazgatótanácsában is működik, és igazgató a Josephine Ford Cancer Centerben a Michigan Ford Detroitban lévő Henry Ford Kórházban, ahol elfogadott barbár, gyilkos eszközökkel harcolnak a rák ellen. 

Alfred Ford dédapja Henry Ford a Ford Motor Company alapítója valójában John D. Rockefeller a Standard Oil Company megalapítójának a társa volt. Pontosabban  John D. Rockefeller szorgalmazta Fordot, hogy kezdje el gyártani a benzines levegőszennyező T-modell autókat, és számos megkérdőjelezhető módon egyengette útját a Ford család előtt. Ha nem lettek volna ott a Rockefellerék, akkor Ford cége befuccsolt volna.

A Rockefeller család  a világ egyik legvagyonosabb bankár családja. Azt mondanom sem kell, hogy rendkívül befolyásos családról van szó. A szerencséjüket eredetileg az amerikai kőolajiparban találták meg a 19. század végén és a 20. század elején John D. Rockefeller és testvére, a William Rockefeller , elsősorban a Standard Oil segítségével. Az Egyesült Államok történelmében az egyik legerősebb családnak tekintik.

A Ford Alapítvány támogatja azt az intézményt, ahol pl. a kábítószerezést szeretnék liberalizálni.
A Jövőkutató Intézet a Tavistock-hálózathoz tartozó nem tipikus intézmény, mert a FORD Alapítvány finanszírozza, de hosszútávú prognózisait a gondolati műhelyek anyaintézetéből, azaz a Tavistock Intézetből kapja. A Jövőkutató Intézet (Institute for the Future) azokat a fejlődési alternatívákat vetíti ki az eljövendő ötven évre, amelyekről azt feltételezi, hogy majd realizálódnak a valóságban. Az ún. "DELPHI PANELS" (Delphi Vitafórumok) döntenek arról, mi tekinthető normálisnak és mi nem.”

„A Jövőkutató Intézet ajánlotta az abortusz liberalizálását, a kábítószer-fogyasztás megkönnyítését, továbbá azt, hogy azok az autók, amelyek lakott területre behajtanak, útvámot fizessenek. Ők kezdeményezték a születésszabályozás oktatását a nyilvános iskolákban, a lőfegyverek hivatalos regisztrációját. Javasolták, hogy a kábítószer fogyasztása bűncselekmény helyett csak kihágás vagy szabálysértés legyen. Síkraszálltak a homoszexualitás legalizálásáért. Rokonszenvesebb az a javaslatuk, hogy a tudományos teljesítményt nyújtó diákok kapjanak anyagi ellenszolgáltatást. Viszont a Szovjetunióra emlékeztet az a javaslatuk, hogy osszák be sávokra, s így ellenőrizzék az egyes tagállamokat állambiztonsági szempontból. Javasolták, hogy részesüljenek jutalomban azok a családok, amelyek alkalmazzák a születésszabályozást. A legárulkodóbb azonban az a javaslatuk, hogy hozzanak létre az új vidéki településeken a koncentrációs táborokhoz hasonló létesítményeket. A kutatók egy része megállapította, hogy ezek közül a célok közül több már meg is valósult.”

„A Wall Street nemzetközi bankárai hatékony közreműködése és segítsége nélkül Hitler és a nemzeti szocialista párt nem kerülhetett volna hatalomra Németországban. A Wall Street finanszírozta az 1920-as években azokat a német kartelleket, amelyek viszont Hitlert pénzelték, és segítették a hatalomra kerülését. Másodsorban Hitler, valamint az SA és az SS milicisták olyan amerikai vállalatok németországi leányvállalataitól kaptak rendszeres pénztámogatást, mint amilyent Henry Ford 1922-ben, vagy amilyent az I. G. Farben és a General Electric nyújtott 1933-ban. Őket követte az Standard Oil of New Jersey és az I.T.T. Ezeknek a leányvállalatai egészen 1944-ig folyósítottak jelentős pénztámogatást Heinrich Himmlernek. …. Ugyanezek a nemzetközi bankárok arra használták politikai befolyásukat az Egyesült Államok kormányában, hogy álcázzák a háború idején folytatott együttműködés, és ebből a célból a 2. világháború után elhelyezték embereiket a legyőzött Németországot felügyelő Amerikai Ellenőrzési Bizottságban.”

A Ford a Skull and Bones gépezet kezében

Az egyik ilyen alapítvány a Russell Sage Foundation, amely a "társadalmi ellenőrzés" programokra szakosította magát, és amelyet ugyancsak "csontemberek" alapítottak. A Russell Sage Alapítványnak ma is legfőbb feladata, hogy figyelemmel kísérje a nagy adómentes alapítványok tevékenységét Amerikában. Ugyancsak a Skull and Bones Rend tagjai hozták létre a Peabody Alapítványt, a Slater Alapítványt és több - Rockefeller nevet viselő - alapítványt. Az olyan neves családi alapítványok, mint a Ford és a Carnegie ma már a Skull and Bones gépezet kezében vannak. Amikor McGeorge Bundy volt a Ford Alapítvány elnöke, a Ford családnak két tagja is lemondott tisztségéből, mert ellenezte azt a módot, ahogyan Bundy az emberbaráti feladatok ellátására létrehozott alapítványt irányította.”

Most ismét, a tények ismeretében, tekintsük Alfred Ford személyére az ISKCON-ban elfoglalt helyzetével együtt. Alfred Ford milliárdjaival könnyedén befolyásolhatja, beleszólhat az ISKCON szervezetébe, s Illuminati tagként, ha ő tényleg az, akkor ez a fajta beleszólás igen veszélyes lehet, ugyanis így akkor a krisnás világszervezetének közössége is Illuminati kézben van, és az ISKCON is része az Új VilágRendnek.

Zavarba ejtő az, és gyanús, hogy a Ford dinasztia tagja 1974-ben bekrisnázódik, hihetetlen vagyonával együtt, amelynek segítésével beszivárgott az ISKCON vezetésébe, aminek a pénzsóvár Guruk örülnek, de nagyon. Alfred Ford mindeközben viszi tovább ősei üzleti életét. Az ISKCON aalapítójával Bhaktivédanta Svami Prabhupádával Dallasban találkozott, 1975-ben beavatást kapott, és Prabhupádával első ízben kiment Indiába. Nagy összegben segített a detroiti  Bhaktivedanta Cultural Center megalapításában is, Amerikában hindu templomokat épített, rengeteget adományoz az ISKCON-nak különféle projektekre, és most az új mega templomra is komoly összegeket fordít, ahol ő maga a templom vezetője is. Továbbá Moszkvában is segít egy 10 millió dolláros Védikus kulturális központ felépítésében. Honoluluban épít templomot és iskolát is. 6 millió dollár
Más nagynevű háttérhatalomban és annak dolgozó családok is szintén jelen vannak más egyházakban, vallásosnak tettetik magukat, de nem azok –erről a véleményről keresztény emberek írtak, hogy pl. J.D. Rockefeller csak tetteti, hogy ő igaz keresztény ember.

„Egyesek azt hiszik, hogy mi (a Rockefeller család - D. J.) egy olyan titkos szövetséghez tartozunk, amely az Egyesült Államok valódi érdekei ellen tevékenykedik, családommal együtt 'internacionalistának' minősítenek, aki összeesküszik világszerte másokkal, hogy létrehozzon egy integráltabb globális politikai és gazdasági világrendszert - egy egységes világot, ha úgy tetszik. Ha pedig ez a vád ellenem, akkor büszkén vállalom, hogy bűnös vagyok." (David Rockefeller, a Council on Foreign Relations - a Külkapcsolatok Tanácsának elnöke)

Egységes világot szeretnének létrehozni, és ehhez a vallásokat is felhasználják, s a legjobban működő mozgató zsinór a pénz.

Még egy másik érdekes dolog, hogy Alfred Ford (következő videóban látható) be van avatva nyilván az ISKCON egyházának ügyeibe, s jól tudja azt, hogy a guruját Prabhuphupádát megölték 1977-ben, és most azokkal pacsizik, akik elfedik ezt az igazságot.

Szóval gyanús ez, hogy mit keres egy szabadkőműves szektával lepaktáló család egyik gyermeke az ISKCON vezetésében. Valóban csak a vallását akarja gyakorolni? A fent említett dédnagyapjára Henry Fordról tudhatjuk, hogy ő jógázott, jógamesterekkel, Maharisikkel barátkozott, hitt a lélekvándorlásban és így tovább, de ez semmit sem jelent. Az Illuminati vélhetően beküldött egy személyt, vagy többet is, akik ezáltal belülről köthetik az Új VilágRendhez ezt a világszervezetet is. Tudva levő, hogy az Illuminati szervezetével mindenhol jelen van, ellenőriz és irányít. Az ISKCON-ban miért ne lenne.

Maga az ISKCON alapítoja megírta tanítványának levelében (1970.09.02) "Tény az, hogy a nagy sötét mozgalom bent van a közösségben."


Richard Slavin (Radhanat Swámi) az EgyVilágVallás konferenciáján ül.