Srila Prabhupada végül 1977-ben úgy döntött, hogy nem fog Gurukat kinevezni

Hol van a felhatalmazás arra, hogy bárki is Guruvá válhat???


Első videó (2 perces):
Az ISKCON durván félrevezeti a bhaktákat a május 28.-ai u.n. kinevezés felvételen elhangzott "unoka tanítvány" kimagyarázásával.

Sivaram Swami és kollégái a.) figyelmen kívül hagyják a felvétel elejét, ahol Srila Prabhupada Ritvik rendszer bevezetését helyezi kilátásba, arra az időre, amikor Ő már nem lesz fizikailag jelen.

b.) A májusi felvétel végét is szándékosan figyelmen kívül hagyják, ahol Srila Prabhupada elmondja  hogy csak akkor lehet valaki Guru az Isckonban, ha majd Ő utasításba adja, amikor erre engedélyt ad. .  HÁROMSZOR is elmondja, hogy ha majd Ő utasítást ad, csak akkor fogadhatnak el a bhakták saját tanítványokat.....

Sivaram Swami, BB Govinda Swami és Indradyumna Swami nem lehetnek guruk, mert nem kaptak erre utasítást a saját Gurujuktól.
Srila Prabhupada erről is nyíltan és egyértelműen beszélt, de ők inkább meghamisítják Srila Prabhupada utasítását.

Második videó (5 perces):
Srila Prabhupada több alkalommal mondta, hogy a tanítványai egy nap majd Guruk lehetnek, de ez csak feltételes módban volt kifejezve, hiszen Tamal Krisna goswami is egyértelműen kijelentette, hogy senki sem volt képesített arra, hogy tanítványokat fogadjon el a saját nevében, mert mindannyian feltételekhez kötöttek, lelkileg még fejlettlenek voltak. Felsoroljuk ezeket a kijelentéseket, egészen 1977 őszéig, amikor is azt a döntést hozta meg Srila Prabhupada, hogy még ha szeretné is, hogy a tanítványai Guruk legyenek, erre mégsem ad engedélyt, mert nem akarja, hogy a Gaudiya Math sorsára jusson az ISKCON is, ezért azt  kérte a tanítványaitól, hogy "maradj tovább Ritvik és cselekedj az Én nevemben".