Sri Sri Sannyāsī-Titkárnő tattva megerősítést nyert. Amikor a sannyāsī új erőre tesz szert

6 hónappal ezelőtt részletes elemzést tett közzé a horvát Hanuman prabhu az oldalán arról, hogy egy ISKCON sannyasi, három kontinensen keresztül-kasul utazik fiatal, orosz hölgy fordítójával.

Ugyanebben a cikkben Indradyumna Swami is válaszolt, ahol azt mondja, hogy ez rendben van, hogy az orosz hölgy a szvámival utazik, mert ő csak "orosz fordító és nem több nem kevesebb".

Ez valóban egy fontos mozzanat  Srila Prabhupada missziójában, mert a sannyāsīknak transzcendentális szolgáltatási kapcsolataik vannak nőkkel. Ez a sahajiya filozófia lényege, hogy amint valaki, aki meghaladja a lemondás szintjét, és bár már lemondott az ellenkező neműek társaságáról, most lemond magáról a lemondásáról.

A sannyāsīknak semmi bajuk azzal, hogy hölgyeket fordításra, szakácsként vagy személyi szolgákként használjanak, mert minden transzcendentális és mind ez csak szolgálat.

Ha megnézed az alábbi videót, az elmúlt 6 hónapban semmi sem változott, mindenhol együtt látni őket.

Ez egy nagy megtévesztés és csalás. Néhány sannyāsīnak korábban volt felesége, akiket elhagytak, amikor sannyāst vettek, csak azért, hogy őket egy fiatalabb "szolgával" helyettesítsék, vagy "fordítóval".

Prabhupada idejében és könyveiben nem találtunk semmiféle bizonyítékot arra nézve, hogy hajadon nők akárcsak grhastákkal együtt utazhattak volna, nem beszélve a sannyāsīkról.

Vigyázz, ha a gurud olyan transzcendentálissá válik, hogy hajadon lányokkal utazgat, mert ennek csúnya bukás volt a vége mindig. Úgy tűnik, Indradyumna swami nem tanulta meg, hogyan kerülheti el Mayát.

Most 6 sannyāsīt tartunk számon akik női asszisztensekkel vannak együtt, s számíthatunk arra, hogy bukás lesz a vége az ő esetükben is. Amikor sannyās ásramát cirkusszá alakítják, akkor a brahmacari asram szét fog esni, ahogyan azt Srila Prabhupada is mondta.