Goaparti: Sivarama Swami Goán is megnyilvánította Vrajadhamot

Sivarama Swaminak úgy néz ki,hogy jobban bejön a Goa nyújtotta idill, mint mondjuk Vrindavana, vagy Mayapur szent atmoszférája, ahol minden bizonnyal lehetetlen a felhőtlen kikapcsolódás, a béke és a nyugalom, ami minden bizonnyal elengedhetetlen a lelki élethez.. A felvétel lehet vagy tíz éves, de rendszeresen járt ide a "swami" barátaival.

Ahogyan írtam korábban, most, hogy a "Swaminak" Mayapurban és Vrindavanban is van már egy lakosztálya, --és ahogyan azt az interjúban is elmondta, hogy roppant jól érzi magát a békés, nyugalmas, biztonságos helyen-- valószínűsíthetően Goa már csak emlék lesz, de kitudja, lehet még lejárnak a medencéhez. Végül is futhatja rá. ...Hogy miből???,

Krisna-völgynek elég jó bevételei lehetnek a vendégseregből, és a fejlődni vágyókból, akik hétvégére mennének elvonulásra. Őket is rendesen legombolják kíváncsi természetüket kihasználva: 20 000-35 000 HUF-ért lent lehetsz pár napot.

Tudomásom szerint a legutóbbi hétvégén 7-en voltak. Na most, nem igaz, hogy azt a pár embert nem tudták volna adomány fejében, vagy ingyen is akár elszállásolni, megetetni. Ez olyan nagy költség?
A Völgy tudtommal önfenntartó. Miért teszik fizetéstől függővé a lelki életet:
Miért nem mondják, hogy : ADOMÁNY fejében, de amúgy még ezt sem lenne szabad. Srila Prabhupada tuti nem ilyen közösséget akart, ahol mindenben pénzt látnak.

Sivarama Swami másfajta elvonulást tart egy sokkal jobb helyen, mint  Krisna-völgy vagy Vrindávana, vagy Mayapur. Srila Prabhupada vajon mit szólna ehhez? Oké, pihenni kell, de miért Goán? A Bahkta --sannyási ráadásul--miért keres fel ilyen helyeket?

A felvételen számomra bizarr dolog történik. Kissé értehertelen elfoglaltság, és indokolatlan is. Itt mos ki az élvező?