Brian Tibbitts, más néven Indradyumna “swami”



A GBC sok-guru rendszere hamis személyeket szavaz meg Gurunak, akiről később kiderül, hogy mégsem való Gurunak, sőt némelyik, még az emberi színvonalat is alig üti meg (Az elmúlt 40 év alatt 45 leesés történt. Némelyik között olyan "leesés" is szerepelt, olyan bűnesettel összefüggésben, amely nyomot hagyott a karmí újságok hasábjain és a helyi lakosság emlékezetében). A szerencsétlen tanítványok megzavarodnak, kiábrándulnak és néha katasztrofális dolgok is történnek velük. Félő, hogy Indrayumna "swami" leesésének hivatalossá válása is okozhat majd egy katasztrófahullámot a hívek körében, ahogyan Balabhadra exPuri esetében is megtörtént.
Most azért írok, hogy felkészítsem a bhaktákat erre a megrázkódtatásra. 

Bevezetésképpen kezdjünk előbb egy lájtosabb megközelítésssel Indrayumna swami helyzetét vizsgálva, egy facebookon közzétett videóval: https://www.facebook.com/nikolay.gaponenko.58/videos/1037638729622856/

1.

 
"Haribol!"- kiáltja valaki. Hát igen, jobb is lenne a Haribol. A labdaadogatás is guru-sevanak számít..?

Tehát mi a probléma itt? Probléma, hogy Prabhupada nem engedte meg a tanítványainak, hogy  teniszezzenek, vagy egyéb értelmetlen sportot gyakoroljanak, mivel ez időpocsékolás.




Mint látható, azt mondja, hogy nem szabad értelmetlen sportban részt venni, de úgy néz ki ez a krisnázás elég unalmas néha és kell valami más....szerintem ez egy Swaminak megengethetetlen cselekedet.

2.

 Ez sem helyes...mikor viselkedik így egy paramahamsa? Láttuk így viselkedni Srila Prabhupadot?....nők közé ugrálni????

Indrayumna "swami" pár hónapja írta, hogy már régen nem csinál ilyeneket...aha ja persze...még hazudik is.

Jól van ez így?

De ez csak a jéghegy csúcsa...ugyan má'.  Ez a tenisz ballépés ez semmi az alábbiakhoz képest:

 3.

A kislány elengedhetetlen kellék az extázishoz.

Kirtanánanda (balra), akikről kiderült, hogy ragadozó pedofil. Ő lebukott, de  Indrayumna még nem
Ő Harikesa swami "paramahamsa acarya" és egy tanítványa (90'-es évek)



pfff


A mataji gyakran utazik a swamival....állítólag orosz-angol fordítóként alkalmazza...is...



Indrayumna swami oldalán volt látható. Minek fotóz a swami ruhátlan nőket?


Nők és lányok és szép, fiatal lányok megint és megint, és a Swami full time nőkkel van együtt



"Jáj, de imádom a kislányokat" mmmmm!

"Utána megengedem, hogy nyalhass a fagyimból...

"Kislányok és nők nélkül nem tudok meglenni"

Egy nagyon jól kidolgozott videót láthatunk alább, amely Indrayumnáról szól, egy gonosztevőről,  aki a Gopibhava Klub tagja, és aki Radha-kund babajikkal társul és kitiltotta Srila Prabhupada tanítványait az Iskconból mert ezek a tanítványok leleplezték és a mai napig leleplezik a csaló gurukat .. Igen, a sannyasa rend és a guruság mivolta súlyosan romlott a jelenlegi ún. GBC guru program alatt. Az a kérdés vetődik fel, hogy miért támogatja a GBC ezt a programot? Kirtanánadáról kiderült, hogy egy őrült pedofil volt, aki gyilkosság miatt is ült egy keveset, de minek temették samhadiba, egy szent helyen és imádják a disznaját???? Érthetetlen

A nők, akik megtekintik a videót egyértelműen látják, hogy ez nem normális. A GBC meg vár, amíg ténylegesen bebizonyosodnak a bajok, amikor tényleg katasztrófa történik, és akkor lép a GBC és magyarázkodik, mint oly sok esetben tette azt a múltban. Általában már késő amikorbármit is  lépnek... A sannyasik és guruk rendszere katasztrofális állapotban van, amit persze az ostoba ál-tanítványok tartanak életben, akik azt mondják, hogy ez normális dolog.

A film első felében egy élménybeszámolót hallhatunk; aztán Indrayumna lányai téma, fotókkal, melyeket fentebb is láthatunk; azután fellátogatunk Indrayumna swami honlapjára is, hogy lássuk, milyen egy pedofil honlapja.



 Egy másik videó, ahol egyértelműen  kiderül , hogy Indrayumna durvábban pedofil ragadozó

 
Szóval a GBC akkor lép, amikor már baj van, és annak idején az ex Puri Maharaja esetében is így történt a dolog, amit a magyar bahkták is megéreztek. Az alább olvasható GBC beszámolójának ténymegállapításairól nem a botrány napján értesült a vezetőség, Sivarama és társai, hanem a mindezekről már tudomásuk volt, csak szemet hunytak felette, ahogyan szemet hunytak sok más dolog felett is. Indrayumna "swami" nem bukott még le, mert jól csinálja, amit csinál, a kollégája nem bírta a súlyt...

"Két női tanítvány" segítőjének "nevében számos nyílt szexuális és kukkolós cselekményt hajtott véghez, kihasználva női tanítványai engedelmességét ... [...] Balabhadra das beismerte, hogy magát az Úr Caitanya és/vagy Krisna személyes társának tekintette."(GBC beszámoló, 17/9/2007)

“Balabhadra das mindig is különc volt. Már a 80’-as évek elején is láthatóan az autók, a kamerák és a pénz volt a gyengéje… Balabhadra das beismerte, hogy magát az Úr Caitanya és/vagy Krisna személyes társának tekintette. Ehhez hozzá járult a gururól alkotott sajátságos felfogása is, ami szerint, Ő volt a tulajdonosa a tanítványainak, az ISKCON vagyonának és főleg az ISKCON Skócia pénzének. (GBC beszámoló, 17/9/2007)

"A felesége halála látszólag fordulópont volt az életében, s sadanája romlott, testi ereje nőtt, és egyre inkább részt vett a női tanítványai életében, annak ellenére, hogy belépett a lemondott rendbe. különleges "kapcsolat egy női tanítványával, aki az a személy, akivel később, ismétlődően leesett. (GBC Statement, September 17th, 2007)


"Három évvel ezelőtt Balabhadra dasa szexuális zaklatásáról tanúskodott egy női tanítványáról, és ennek a visszaélésnek a kivizsgálása során fokozatosan felbukkantak a súlyos elhajlásai, amelyek mindegyikét a GBC ügyvezető igazgatója ismertetett." (GBC Statement, September 17th, 2007)

Prabhupada Vani Das mindent tudtak Sivaram Swamiék is tudtak Puri horror kettős életéről, mégsem tettek semmit.
A GBC még hitelesebb lenne ha a részleteket is felfedné és azt is, hogy Sivarama Swami és B.B. Govinda Maharaja is benne voltak a hallgatásban.

Egy alkalommal szóba elegyedtem a Purika egyik tanítványával és meghatódva beszélt róla, hogy ha lenne lelki ereje, írna neki ...na mondom ez aztán az elvakultság, amikor nem tudsz kilépni a sok évig tartó rózsaszín felhőből, mert nem vagy képes felfogni és elismerni, hogy ez nem az, aminek hittük.

 A hamis csaló rendszer tovább fog működni, amíg egy gazembert emelnek a magasba az ostoba ál-tanítványok, akik felháborodnak, amikor szeretett "szentjüket" megkérdőjelezik.