Gyilkosság az Iskconban: a tettesek a mai napig spirituális vezetők + könyvajánló


Az alábbiak célja az, hogy az Iskcont megtisztuljon, hogy Srila Prabhupad által 1966-ban elkezdett és az 500 évvel ezelőtt bevezetett sankirtan mozgalom ismét visszaterelődjön a tiszta vonalra. S az igazság felfedése lehet egy eszköz a tisztító munkálatok alatt, amellett, hogy a Prabhupadanugák saját példájukkal, pusztán a lelki tanítómesterük utasítását követve, ismét helyre állítják a rendet. 

Néha elbizonytalanodom, hogy az ilyen tényfeltárás valóban szükséges-e, mert bizony ezek nem szép dolgok, mármint az Iskcon Srila Prabhupad eltávozása utáni horrort, ha valaki megismeri kitérhet a hitéből, de ezekről mégis beszélni kell, hogy lássuk meg a gonosz kezét, ami még most is működteti a szervezetet....ezt bizony le kell leplezni valahogyan.

Jómagam teljesen elhatárolódom az Iskcon intézményétől, számos okból kifolyólag. Egyik, hogy valószínű az én bajomat is ellátnák egyes vadbuzgó szektafanatikus-ál-követő, ha megjelennék a templom ajtajában. Én nagyon örülök, hogy már nem vagyok közöttük, de a mozgalom nem az övéké.

1977-utáni botrányok arra késztették egyes igaz tanítványokat, Srila Prabhupad igaz követőit, hogy harcoljanak az igazságért. Egyes ilyen reformereket kirúgtak a templomból, vagy megverték, vagy halálra verték, vagy egyszerűen ...lelőtték.

 Így járt Sulocan prabhu is... 1986 május 22.-én hajnali 1 órakkor megölték őt, s a gyilkosok még most is szennyezik a mozgalom levegőjét. 

Kire vár a megtisztító feladat? Hogy lesz tiszta a mozgalom a korrupciótól, az elhajlástól, a csaló önjelölt guruktól, akik még az alapvető szabályokat sem tartják be? Krisna fogja megtenni? Ezeknek a gazoknak a karmája majd meghozza helyettünk a döntést? Üljünk csöndben és nézzük szótlanul a gazságokat? Nem tudom ezekre a választ, de az biztos, hogy Srila Prabhupad nevével, arcával egy szinten nem szabad emlegetni Őket, egyik GBC-tagot sem. 

A Hare Krishna bhakta, Steven Bryant (Sulochan dasa) 1986-os meggyilkolása vitathatatlanul a legsötétebb pillanata a Krisna-tudat Nemzetközi Szervezetének ötvenkét éves történetében. Kilenc évvel a szeretett lelki tanítómestere Bhaktivedanta Svami Prabhupada eltávozása után Sulochan dasa hívőtársai üldözték, s végül meggyilkolták. Ezt a brutális gyilkosságot a "spirituális" vezetők, ill. felső vezetők követték el  és hajtatták végre (akik még most is top emberek az Iskconban),  Nyugat-Virginiában az ISKCON templomban.

A meggyilkolt Sulochan dasa megdöbbentő tényekre bukkant és sok titkot fedett fel, melyeket publikálni is akarta könyvében, Srila Prabhupada iránti önzetlen szeretetének jeléül. Kiderítette, hogy Prabhupad után fellépő vezetők törvénytelenül jelöltették magukat utódnak, acaryaknak hivatták magukat és korrupt bűnözőkké váltak, erkölcstelenségükben valóban sok bűntényt követtek el a 80'-as évek folyamán.

Az Iskcon vezetés fenyegetve érezte magát Sulochan dasa aktivitása miatt, végül már tűrhetetlenné vált a dolog. Az ISKCON vezetők komolyan vették a fenyegetéseit, és meggyilkolták a szenvedélyes reformátort.

Hogyan jutottunk el idáig? Mi vitte erre az amúgy békés Hare Krisna tagokat, hogy meggyilkolják társukat csak azért, mert beszélt. A szerző, aki egykori ISKCON bhakta volt, mélyen megvizsgálja ezen új vallási mozgalom zavaró irányzatait. A könyvben filozófiai hibákat és az eltérített odaadás veszélyeit tárja elénk, amely gyakorlatilag biztosítja, hogy ez a véres tragédia végül bekövetkezzen. 

A szerző évtizedes kutatómunkát folytatott, több tízezer oldalnyi könyvet, dokumentumot, újság- és magazincikkeket használt, ISKCON kiadványokat és bizalmas ISKCON dokumentumok több mint százaival foglalkozott, miközben több tucat szemtanút is meginterjúvolt. Erőfeszítései egy alaposan elkötelező és rendkívül jól dokumentált tézisben tükröződnek, amelyben felfedik az összeesküvés rejtett történetét Steven Bryant meggyilkolásával kapcsolatban, ideértve annak genezisét, fejlődését, az abban részt vevő hibákat, a végrehajtást, a leplezést, valamint a lenyűgöző utóhatást, ami következménye lett ennek a bűnténynek.


Az Iskcon vezetőség által meggyilkolt Sulochan dasa Brahmacari (Steven Bryant) 



Nevek kerülnek elő, akik érintettek a bűntényben. Maga a gyilkos most is ül, de a felbujtó ál-bhakták mai napig vígan élnek, mint Radhanath swami és  Devamrta Swami.

Az alábbi kijelentést néhány hónappal a Sulocana halálát megelőzően a GBC testület  közölte le, pontosabban a nagyrészt az ominózus elkövetők, akik azt állították, hogy az új Vrindavan közösség minden problémája a képzelőerejének tudható be:

A lényeg: az ISKCON vezetők totál kiakadtak, s kérték Sulochan dast, hogy álljon le tevékenységével. 

We find abhorrent the blasphemous and insinuating language, as well as the prematurely broadcasted and unsubstantiated allegations against Kirtanananda Maharaja, Srila Bhaktipada, by Sriman Sulochan dasa Adhikari. Although not included in his formal complaint to the GBC/PC, the allegations made by Sulochan dasa in letters and papers distributed widely in ISKCON, have merely served to demean, slander and blaspheme the character of Srila Bhaktipada in a manner unprecedented in ISKCON. Such unsubstantiated allegations, especially when accompanied with blasphemy, are clearly vaisnava-aparadha [offenses] to the highest degree…. Thus any complaint, legitimate or not, becomes distasteful and disgusting to one’s brahminical sense when overshadowed by blasphemy and invective. Sulochan dasa should, therefore, seek forgiveness from Srila Bhaktipada for his offenses. (GBC Privilege committee Report, cited by Steven Bryant (Sulocan), “GBC Findings”, 4-5)

Mivel Suilocana nem kért bocsánatot Kirtananandától, ugyanez a "tiszta bhakta" megölte őt.

Radhanatha swami, aki megrendelte a gyilkosságot
Radhanath swami elmondta, hogy minden olyan bhakta, aki azt állította, hogy valami rossz dolog történnek New Vrindavanban az hazudik. Tehát mindenki hazudik, csak a Radhanath babának van igaza. Itt van egy másik idézet a könnyből.

It seems that Radhanath Swami didn’t really realize how serious the problem was with your wife. But after I talked with him and explained that you were getting the testimonies of many former devotees from New Vrindaban and other ISKCON areas, and that this was going to be exposed soon unless some action was taken, he began to realize the significance of the situation…. [I spoke with Radhanath Swami for] four or five hours that first session, but I don’t think the impact of it really hit him until he got back to New Vrindaban. We had gone over a lot of the points you were making about New Vrindaban. That there were a lot of off things going on there. His reply was that they were all lies. That everybody was lying. All the disgruntled masses were just liars. I said that’s not so, that there were some very bona fide complaints. I said that if he was prepared to defend himself from all those statements to the media then he had nothing to worry about, but on the other hand if there was some genuineness to any of these complaints and problems, then they were definitely going to be in trouble. So he phoned me (two days after he left) [on Friday, October 25th] and he said, “Yes, I’ve thought about it, and I think this media thing will be a lot of trouble for us. I want to try and negotiate something now to resolve this so it doesn’t become a mass media issue.” He said that I should find out what your minimum demands were…. (Henry Doktorski’s new book, Killing for Krishna)

Tehát Radhanath baba azt állítja, hogy mindenki hazudik, és minden szuper New Vrindavanban.
Radhanath Swami, azaz Richard Slavin segített a Sulochana dasa elleni gyilkosságban 1986-ban.
Miért imádják Radhanath Swami-t az ISKCON-ban, mint "szent", ha bűnös a bhakták meggyilkolásában? Miért nincs ez a férfi a börtönben.⁉️

Radhanath Swami, a népszerű spirituális könyv szerzője "The Journey Home" sokak szerint szent személyek és vallási vezető. Első pillantásra tényleg úgy tűnik, hogy illeszkedik egy tipikus "szent" profiljához. De ha közelebbről megnézzük múltbeli történelmét és munkásságát, akkor egy teljesen más képet találunk. Érdekes, hogy Radhanath Swami a közelmúltban megjelent "The Journey Home" című önéletrajzában is kihagyta múltjának "sötét részeit".

A nyolcvanas évek elején és a 90-es évek elején Radhanath Swami másod parancsnoka volt, a Kirtanananda Swami nevű homoszexuális pedofil bűncselekménynek a Nyugat-Virginiában található New Vrindavan-ban. Széles körben ismert, hogy Kirtanananda Swami homoszexuális pedofil volt és sok fiatal fiút molesztált ebben az időben. És mégis, miért támogatta Radhanath Swami, ha homoszexuális pedofil volt? Ebben az időben számos gyilkosság és más bűncselekmény történt Új Vrindavánban.

A Radhanath Swami által elkövetett bűncselekmények közül a legismertebb a Sulochana dasa (Steve Bryant) gyilkossága. Sulochana dasa nagyon erős kritikus volt Kirtanananda Swami-ról, és nyilvánosan megtámadta őt különböző médiakampányaiban a bűnözői tevékenységért és a gyermekek zaklatásáért. Véletlenül, két nappal a "The Guru Business" ( http://www.harekrsna.org/pada/guru_biz.htm ) című könyv kiadása után brutálisan meggyilkolták Sulochana dasát Kirtanananda Swami és más ISKCON "guruk", egy Kirtanananda egyik közeli munkatársa, Tirtha dasával együtt (Thomas Drescher) 1986. május 22 - én.

Radhanath Swami azt állítja, hogy "nem tudott" erről a gyilkosságról, de ezt nehéz elhinni, hiszen szó szerint Kirtanananda Swami legközelebbi társultja és junior menedzsere volt, aki Kirtanananda-val élt New Vrindavan-ban. Később, a kilencvenes évek elején Kirtanananda Swami és Tirtha dasa ellen vádat emeltek gyilkosság és más bűncselekmények miatt egy amerikai szövetségi bíróságon, és végül börtönbüntetésre ítélték őket.

Az alábbiakban különböző bhakták idézeteinek gyűjteménye bizonyítja, hogy Radhanath Swami segített Sulochana dasa meggyilkolásában 1986-ban. Kérjük, ezt a lehető legtöbb embernek továbbítsa.

Amikor Ramachandra dasa, egy új Vrindaban sankirtanos megkérdezte Radhanath Swamit: "Tudja, ki ölte meg Sulochana-t?" Radhanath így válaszolt: "Nem tudom, de bárki is volt, odaadó szolgálatot tett Krsnának."

Google fordítós a szöveg!

1. Kuladri, az új Vrindaban vezérigazgatója minden bizonnyal tudatában volt a többi bhaktának, akik Tirthát segítették és inspirálták küldetésében. A Kuladri közvetetten bevonta Radanathot, amikor azt mondta: "Tudom, hogy Tapahpunja és más swamik mellett azt mondták, hogy a közösségnek mindent meg kell tennie, ami szükséges a szvám [Kirtanananda] védelméhez." Ebben az időben csak három swamis volt Új Vrindabanban: Kirtanananda, Tapahpunja és Radhanath.
(Kuladri dasa, hivatkozik Halasz & Halasz, bírósági riporterek: "Amerikai Egyesült Államok, felperes, v. CR 90-87 Keith Gordon Ham, Terry Sheldon, Steven Fitzpatrick, New Vrindaban Közösség, Inc., Govardhan, Inc., katedrális a Healing, Inc., vádlottak előtt: Tiszteletreméltó Robert R. Merhige, Jr., Egyesült Államok kerületi bíró és zsűri "III. napja (1991. március 13.), Martinsburg, West Virginia, 475.)
2. Kuladri azt állította, hogy Radhanath volt az egyik legfontosabb szereplője ebben a szeszélyes drámában: "Radhanath, Hayagriva és Tapahpunja olyan őrültnek lendültek, hogy ez a gyilkosság megtörténhet."
(Kuladri, a Dharmatma által idézett, a Halasz & Halasz által idézett próbaváltozat, bírósági riporterek: Amerikai Egyesült Államok, felperes, v. CR 90-87 Keith Gordon Ham, Terry Sheldon, Steven Fitzpatrick, New Vrindaban Community, Inc. , Robert R. Merhige, Jr., Egyesült Államok kerületi bírája és egy zsűri "IV. Napja (1991. március 14.), Martinsburg, Nyugat-Virginia, 832 -837, 941.)
3. Dharmatma azt állította, hogy Radhanath valamilyen mértékben részt vett: "ő [Radhanath] valamilyen mértékben részt vett, vagy tudta Sulochan gyilkosságát, tudom ezt tényről."
(Dharmatma dasa, Hansadutta levele (1994. augusztus 26.).)
4. Janmashtami dasa, aki Tirthával utazott és segített a kaliforniai Sulochanán megfigyelésén, elmagyarázta, hogyan vették fel őt a Sulochana megszüntetésében: "1986 januárjában, amikor visszatértem a New Vrindabanba [a karácsonyi maraton után] , Radanathtól ... nem Kirtanananda Swami-tól utasítottam el, hogy megszüntessem Sulochana-t, ez Tapahpunja Swamival és Tirthával 1985 novemberében és decemberében történt. Karácsonyig utaztam sankirtán, és nem jöttem vissza a gazdaságba, amíg New Azonnal, amikor New Vrindabanba érkeztünk, Radhanath megkeresett és rendbe hozta, hogy találkozzunk a furgonjánál, ahol egy olyan előkészített beszéden ment keresztül, amelyet sokszor előzött Tirthához, Tapahpunja Swamihoz és Kuladrihoz. Ezt megerősítette Tirtha.
(Janmashtami dasa, "Az új Vrindaban története, a jegyzethez", A Sampradaya nap (2006. december 22.).
5. Radhanath hízelgett Janmashtamit: "Te vagy azon kevés ritka, hogy Krsna felruházta a Kshatriya szellemiségét és elég bátorságot ahhoz, hogy megtegye, amit tenni kell."
(Radhanath Swami, amelyet Janmashtami dasa idézi, "Hetedik fejezet: Az abszolút tudása nem abszolút tudás"
http://www.harekrsna.org/pada/ks/nv/7.htm (2008. november 4.).)
6. Janmashtami részletesebben emlékezett:

Radhanath azt mondta, hogy azoknak, akik a következőket utasította: "A Sulochana életveszélyt jelent mind a Kuladri, mind pedig a Kirtanananda Swami számára, és naplójában azt írta, hogy ezt a fickót át kell szállítani a következő testére. "
Radanath egyértelműen érthető volt a kétségbeesésen kívül. "Most, hogy Srila Prabhupada elhagyott bennünket, a mozgalom teljes sorsát - mozgalmunkat, Lord Csaitanja mozgalmát - Kirtanananda Swami kezében van és természetünk szerint mindannyiunknak mindent megteszünk, hogy segítsük a mozgalmat ezt a tekintetben. " . . .
Radhanath legalább fél tucat szimpatikus füleket tett, mielőtt valaki felvetette volna ezeket a Gita kérdéseket:
"Hogyan jönnek fel ezek a szennyeződések? Egyáltalán nem illenek olyan emberhez, aki ismeri az élet progresszív értékeit."
"A létező és a nem létező szavak csak a szellemre és az anyagra vonatkoznak, miért aggódnék?"
"Hogyan tud egy ember, aki tudja, hogy a lélek elpusztíthatatlan, meg nem született, örök és változhatatlan, megöli valakit, vagy bármit is okoz?"
Kemény kérdések, de egy alázatos közönségtől. Radhanath nem volt hajlandó. Krisnát egy potenciálisan robbanásveszélyes röplabda válaszára idézte: "Minden a megfelelő hasznossággal rendelkezik, és egy teljesen tudatos ember tudja, hogyan és hol alkalmazzon valamit, így nincs lehetőség bűnös reakcióra. specifikus feladat, mint kshatriya ... "
Ez rendezte. A parancs ott volt a jóhiszemű lelki tekintélyedtől, és szentíráson alapult, közvetlenül a Krsnától. Vagy követted ezeket az utasításokat, vagy pokolian jársz!
(Janmashtami dasa, "2. fejezet: A palota tartalma, elemes", amely a http://liberatedyogi.tripod.com címen érhető el .)
7. Janmashtami történetét két szemtanú együttműködött. Bhaktipada sofőrje megerősítette: "Nagyon sok mögött jártam a színfalak mögött, és ott voltam ott, amikor Radhanath azt mondta Janmashtaminak, hogy" pusztítsák el a démont "."
(Priyavenu dasa, beszélgetés a szerzővel (2003. szeptember 14.).)
8. Egy tinédzser gurukula fiú, aki Janmashtami alatt szolgált, azt is állította, hogy meghallotta Radhanathot, hogy Janmashtamit "pusztítsák el a démont".
(Harivrata dasa, beszélgetés a szerzővel (2007. január 9.).)
9. Amikor Ramachandra dasa, egy új Vrindaban sankirtan picker megkérte Radhanath Swamit: "Tudja, ki ölte meg a Sulochana-t?" Radhanath így válaszolt: "Nem tudom, de bárki is volt, odaadó szolgálatot tett Krsnával."
(Ramachandra dasa, a szerzővel folytatott beszélgetésről 2007. április 10-én)
10. Dharmatma folytatta emlékezését a gyilkosság napján, és emlékezett arra, hogy Kuladri három ösztönzőt nevezett meg, akik "olyan furcsaak voltak, hogy ez megtörténjen."
"Később a reggeli funkciók után beszélgettem a Kuladrival, elég zavarba ejtettem, megemlítette ... hogy nem kellett volna így csinálni, és hogy Radanath, Hayagriva és Tapahpunja hogyan őrültek ebből és hogyan mondta nekik, hogy ne tegyék meg.
(Dharmatma, a Halasz & Halasz által idézett bírósági beszámolók, bírósági riporterek: "Amerikai Egyesült Államok, felperes, v. CR 90-87 Keith Gordon Ham, Terry Sheldon, Steven Fitzpatrick, New Vrindaban Community, Inc., Govardhan, Inc. Robert R. Merhige, Jr., Egyesült Államok kerületi bíró és zsűri, "IV. Nap (1991. március 14.), Martinsburg, Nyugat-Virginia, 832-837, 941 .)
11. Janmashtami közreműködött: "A Kuladri nagyon jól volt, nagyon rémült volt, amikor eljött a" reakcióidő ", mert tudta, hogy ő és Radhanath nagyon mély doo-doo-ban vannak."
(Janmashtami, e-mail a szerzőnek (2008. augusztus 1.).)
12. Bár Tirtha sikeresen repült Kalifornia államból Ohióba, még mindig szenvedélyes volt, az új Vrindaban nem fizette meg neki, amit ígértek, és pénzre volt szüksége ahhoz, hogy megvásárolja a repülőjegyeket, hogy kiszálljon az országból. Dharmatma leírta, hogy Bhaktipada és Radhanath jöttek hozzá, hogy vegyék fel a menekülési pénzt a sankirtán házban:
"Másnap Bhaktipada, Radhanath mellett, Bhaktipada járművében felszállt, és felvette a kürtöt, hogy jöjjenek ki. Amikor eljöttem a kocsiba, egy kis beszélgetésbe kezdtünk, nem emlékszem rá. Bhaktipada megkérdezte tőlem, van-e hat ezer dollár készpénz a házban, és azt mondtam: "Nem tudom. Meglátom, hogy akarsz-e. Azt mondta, hogy menjek be, és megnézem, van-e hat ezer dollár.
Beléptem a házba, beléptem a széfembe, és. . . Hat ezer dollárt számítottam ki és hoztam ki hozzá, és átadtam az ablakon keresztül. Nem emlékszem, hogy adtam-e Radhanathnak és átadta-e Bhaktipada-nak, vagy közvetlenül Bhaktipadához adtam. A hangulat kissé feszült volt, és azt mondtam: "Mi ez? Így [Tirtha és Tapahpunja] kijuthatnak az országból?" Bhaktipada és Radhanath elmosolyodott, és bólintott. - Igen. Aztán azt mondták: "Hé, mennünk kell", és elmentek.
(Dharmatma, a Halasz & Halasz által idézett bírósági beszámolók, bírósági riporterek: "Amerikai Egyesült Államok, felperes, v. CR 90-87 Keith Gordon Ham, Terry Sheldon, Steven Fitzpatrick, New Vrindaban Community, Inc., Govardhan, Inc. Robert R. Merhige, Jr., Egyesült Államok kerületi bíró és zsűri, "IV. Nap (1991. március 14.), Martinsburg, Nyugat-Virginia, 832-837, 941 .)

Töménytelen mennyiségű anyag van fent a neten erről.

https://rodpush.wordpress.com/2015/05/03/radhanatha-swami-proven-to-be-involved-in-murder-of-sulocana-dasa-by-krsna-dasa/


Devamrta Swami a képen. (baloldalt egy 80'-as évek elejei fotó lehet, fura szerzetesi jelmezben)
A gyilkosság után egy újabb "tiszta bhakta", Devamrta Swami írta egy cikket a New Vrindavan lapjában, amelyben mindenkinek elmondta, hogy ne beszéljen a rendőrséggel, mert a rendőrök démonok és irigykednek és hibakeresők: A jó és szertetett Devamrta Swami értésre adta minden hívőnek, hogy hallgassanak az ügyben, egy szót se senkinek, csak a GBC-nek lehet beszélni.
 Scarcely a week after Sulochan’s murder, one high-ranking ISKCON sannyasi who had come to live at the community a few months earlier, Devamrita Swami, wrote a feature article for the New Vrindaban News titled “A Word To The Wise Is Sufficient” which warned devotees to keep their mouths shut if questioned by the media or police. If anyone knew of any criminal activities, he said, they should report it not to the police nor to the media, but to the temple authorities, who would, it was implied, take whatever action they deemed appropriate. Devamrita Swami preached: Life in the material world is constantly full of upheavals, and a fruitive worker never ceases his efforts to squeeze out some sense gratification, regardless of whether the situation is one of so-called happiness or so-called distress. Right now the media and some law enforcement officials are amusing themselves by harassing the New Vrindaban Community about the death of one great vaisnava-aparadhi (offender) on the west coast. The media and some police are clearly more interested in creating a sensationalistic atmosphere and profiting from it than in reporting truth or stopping violence. Therefore, if our devotees engage in wild rumors and gossip about the mundane affairs of L. A. street crime, they can actually help the karmis toward their sublime goal of an endless stream of “juicy” news to report and “suspicious” hearsay to interrogate innocent devotees about. (book Killing for Krishna)

Mindaddig, amíg gyilkossági bűntársa, Radhanath baba tagja a GBC testületnek és guru az ISKCON-ban, nem akarok semmit az őrültek ezen társadalmától. 

Úgy néz ki a dolog, hogy mintha Srila Prabhupada valamiféle gengszter lenne ebben a szervezetben és ez az a közösség, szervezet, amelynek tuti biztosan nem akarok részese lenni és Srila Prabhupad is elment már az ISKCON-ból. Srila Prabhupad mozgalmát totálisan lejáratják ezek a gazemberek.

Jay Srila Prabhupad ...legyen ismét naggyá... én ezen fogok dolgozni.

Puranjana prabhu Sulochan prabu legjobb barátja így kommentálta a témát.

Puranjana prabhu
"Radhanath és más GBC-k eltemeték Kirtananandát egy szamádhiban. Ez azt jelenti! A GBC emberei még most is népszerűsítik a Kirtananandát. És ahogy közelmúltban rámutattunk néhány emberre, ez azt jelenti, hogy a GBC még mindig azt mondja: hogy gyerekek, egy szexuális ragadozó is lehet tiszta bhakta / acharya / messiás, aki alkalmas arra, hogy egy samadhiban (mint például Rupa Goswami) imádják őket?

És ez azt jelenti, hogy még mindig van egyfajta összeesküvés a GBC között, hogy megrontsa a kiskorúak erkölcseit azzal, hogy úgy gondolja, a deviánsok valamiféle "láncszemek a guruk láncolatában", amelyek alkalmasak arra, hogy a szent dhámban szamádhiban imádják őket. 

 A GBC nem guruk, nem guruk, nem lehetnek guruk. megverték, zaklatják, beperelik és meggyilkolják azokat, akik tudják, hogy nem guruk. A csodálatos dolog az, hogy a GBC még mindig támogatja a Radhanathot, az Umapati-t, a Devamrita-t, a Kuladri-t és a többi embert, aki létrehozta az egész New Vrndavana csalást.

Még Bhakti Tritha swami is része volt az Új Vrndavana programnak, és tanítványa szinte halálra verte Kulashekhara-t. Azt mondta, hónapok óta kórházban van, miután megtámadták. Ő volt Prabhupada első tanítványa az Egyesült Királyságban. Később oly akkora fájdalmai lettek, hogy folyamatosan gyógyszert kellett szednie, és meghalt. Bhakti Tirtha swami egyszerűen egy másik ilyen GBC-ember. És őt is imádják, mint valamiféle eltávozott szent.

A Hladiini-val utazó hölgy jó barátom is, és azt írta, hogy Bhakti Tirtha szerepet játszott Hladini halálában. Sajnáljuk, Bhakti Tritha nagy támogatója volt Kirtananandának. Ezek az emberek megölték a barátomat, Sulochana-t és az FBI azt mondta nekem, hogy "te leszel a következő", megfognak ölni engem is, ezért rendőrségi megfigyelés alá kerültek, így amikor az új Vrndavana bérencek eljöttek hozzám, a rendőrség védelem alá helyezett, így menekültem meg. 
 ys pd
https://krishna1008.blogspot.hu/2018/02/how-gbc-orchestrates-murders-review-of.html

Készült az esetről egy Dok.film


Néhány sokkoló kép +18!!!! (gyengébb idegzetűek ne nézzék végig a képeket)

Kirtanananda elhagyja a bírósági házat a végső tárgyaláson. Többé nem Swami öltözetben, legtöbb tanítványa pedig elutasította. Az arca más, mint a korábbi fotók. Régebbi, és már nem hiszi, hogy legyőzhetetlen.
.

Kirtanananda elhagyja a bírósági házat a végső tárgyaláson. 

Kirtanananda Winnebego, ahol az "incidens" történt. Kirtanananda a kocsiban illegális homoszexuális kapcsolatot tartott fenn egy fiatalemberrel.

Tirtha a gyilkos, akit Radhanat és Candramauli swmi a mai napig is látogatja a börtönben és ahonnan prédikál, erre az Iskcon fenn is tart neki egy weboldalt

A templomi szobában a Kirtanananda a kutyájával.

őrült szvámi, miután a meggyőződése technikai okok miatt felborult. A templomban ülve, minden bolond követővel együtt, - például Radhanatha Swami.Kirtanananda egy másik klasszikus Charles Manson benyomása. Gyönyörű hippi fejpánttal.

Kirtanananda királyként öltözött. Radhanatha Swami nem látott semmi rosszat a viselkedésében.Ragaszkodott hozzá, hogy Bhaktipada 1993-ban is tiszta bhakta legyen.


Gyilkos összeesküvõ Kuladri Das. Radhanatha Swami embere


A rendőri csapat megkeresi Chakradhari koponyáját és testét, miután megmutatta azt Daruka .

Daruka Das bemutatta a rendőrséget Chakradhari testének burrial helyszínéről. Egyetértett azzal, hogy feltárja a helyet cserébe a könnyített eljárásért.

Dharmatma Das. 1994-ben írt egy levelet, amelyben tudatta, hogy Radhanatha Swami részt vett a Sulochan-gyilkosságban. 


Kirtanananda örömmel töltötte be, amikor megnyitja a Nityo Dita Swami ajándékát, amely készpénzben 52 000 dollárt tartalmaz. Ezt a Kirtanananda 52. születésnapjára emlékeztették. 


A főbiztos háza, Randall Gorby, felrobbantották Tirtha letartóztatásának napját. A tűzoltó megpróbálja eloltani a lángokat. Randal Gorby kritikus állapotban volt, de elég hosszú volt az első tárgyaláshoz. Kirtanananda második tárgyalása előtt meggyilkolták. Ez Az új Vrindavanhoz kapcsolódó sok megoldatlan gyilkosság egyike.


Kirtanananda létrehozott vyasasanot Jézus Krisztushoz a Prabhupada Vyasasan melletti templomszobában. Tehát három vjazsaszán volt egymás mellett minden templomszobában. Az egyik a Kirtanananda, a következő Prabhupada és a harmadik a Jézus Krisztus számára.


A vészhelyzeti helikopter Kirtananandát kórházba szállította, miután Triyogi megtámadta.  majdnem meghal. Az orvosok szerint állandó agykárosodást szenvedett, és elvesztette az egyik szemét és az egyik fülét.

Tapahpunjah Swami, a Kirtanananda másik embere, aki közvetlenül részt vett Sulochan Das meggyilkolásában. Mit gondolsz hol van most? Börtönben? Nem, ő most ismét vezetője az Új Vrindavannak. Átírási bérletet írt, amely a New Vrindavan tulajdonában lévő összes földterülethez juttatta magát. Az ISKCON fizet neki, hogy tartsa titokban.


Notorious Új Vrindavan pedofil, Sri Galima Das (Gary Gardner) a tárgyaláson. Indiába menekülve végül kiszabadult a büntetésből, 50 000 dolláros fizetéssel. Annak ellenére, hogy az Új Vrindavan gurukulában több tucat fiút bántalmazott, Ravindra Svarupa által védett szabad ember marad.

Kirtanananda ügyvédei megérkeznek a tárgyaláshoz. Srila Prabhupada dollárjából 2,5 millió dollárral csökkentek.

Kirtanananda létrehozott vyasasanot Jézus Krisztushoz a Prabhupada Vyasasan melletti templomszobában. Tehát három vjazsaszán volt egymás mellett minden templomszobában. Az egyik a Kirtanananda, a következő Prabhupada és a harmadik a Jézus Krisztus számára.


Ravindra Svarupa megmagyarázza a pedofil guru család filozófiai technikáit. "Bonafide guru volt, de most, hogy pedofil, de akkoriban guruként szavaztunk rá."


Ravindra Svarupa megmagyarázza a pedofil guru család filozófiai technikáit. "Bonafide guru volt, de most, hogy pedofil, akkor guruként szavaztunk rá."

Kirtanananda a Hayagriva homoszexuális barátjával. Hayagriva a kerekesszékben ül (éppen mielőtt meghalt).

Az óriási Prabhupada Buddha istenség New Vrindavanban. Radhanatha nem tudta , hogy ez nem volt helyes.





Killing for Krishna
The Danger of Deranged Devotion
a book by
Henry Doktorski
© 2018 by Henry Doktorski 
http://www.henrydoktorski.com/Killing4Krishna.html


A könyv, amiért megölték Sulochant Kirtanánandáék, Radhanat és a többiek.