Srila Prabhupadát megkérdezték, hogy mi legyen miután Ő eltávozott. A választ az ISKCON eretnekségnek tartja.


CYAVANA SWAMI megkérdezte Prabhupadtól 1975-ben, hogy mi lesz, ha Srila Prabhupad elmegy és Ő azt mondta, hogy mindent így kell csinálni, ahogy eddig és így Ő Isteni Kegyelmének millió tanítványa lesz.
A sükebóka ISKCON-osok ezt nem fogják fel ésszel mert agyba-mosták őket

Az alábbik google fordítás:

"2017. szeptember 6-án Nityananda das e-mailben válaszolt azokra a kérdésekre, amelyeket a Srila Prabhupada tanítványának, a korai Srila Prabhupada tanítványnak adott, aki a Garuda-i Campuni nevű floridai Williston-i prédikációs és kertészeti létesítményt kezeli. A válasz:

"Igen, ezt sokszor kijelentettem ..... néhányan megértik, de a legtöbb nem, és ez általában okoz némi agitációt. A legtöbb bhakta sosem értette igazán, ki Srila Prabhupada. Az elindítás azt jelenti, hogy Bhakti úton meg kell kezdeni, mindegyiknek ki kell találnia, hogyan kell ezt az első lépést megtenni. Srila Prabhupada teljesen világossá tette számomra, hogy nem vagyunk az egyetlen tanítványai. Az ő utasítása volt: "Én mindent megadtam, semmit sem változtatsz ... több millió tanítványom lesz." Ezek a legfontosabb utasítások, melyeket Srila Prabhupada adott nekünk a Mozgalom jövőjének.

"Prabhupada-val folytatott megbeszéléseim során gyakran felmerült a könyvek és filozófia hozzáadásának és megváltoztatásának tárgya, de a kérdés, hogy mi a teendő a beavatásokkal kapcsolatban miután nem lesz velünk, nagyon nehéz volt megkérdezni, majdnem elképzelhetetlen volt abban az időben hogy nem mindig lesz velünk. Magam és Brahmananda Swami Srila Prabhupada szobájában tartózkodtak egy reggel 1975-ben Nairobiban, Kenyában. Először meglepődött a kérdésen, mintha már ezt világossá tette volna.

Néhány éve kezdtük el az avatásokat a nevében az egész világon, ezért azt mondta, hogy egyszerűen folytassák, ahogy tanította nekünk, "az én nevemben" nem csak akkor, hanem mindig. A válasz egyértelmű és egyszerű volt.

"Különösen az elmúlt években bátorítottak benneteket a sok bhakta, akik világosan megértik ezt és Srila Prabhupada egyedülálló és felmagasztalt pozícióját Sampradayában. Ha valaki hozzá szeretne adni vagy megváltoztatni egy könyvet, ezt saját nevükben megteheti, és természetesen rendelkezni kell "oktató gurukkal" és a tanárokkal, hogy irányítsák a tanítványokat az ösvényen, de csak Srila Prabhupada teljesíti az ígéretet, otthon, ez biztos. Ezt megosztom veled, mint barát. Ami az általános lakosságot illeti, gondolja át, amit akarnak, legalábbis kezdetük van, sokan közülük, beleértve engem is, inspirálják a munkád. "

RECAP:
(1). "Mindent átadtam, ne változtass meg semmit ... több millió tanítványom lesz."
(2). "Néhány éve kezdtük el az avatásokat az Ő nevében az egész világon, ezért azt mondta, hogy egyszerűen folytassuk, ahogy tanította nekünk," az én nevemben "nem csak akkorra, hanem mindig." Satyahit das megerősítette, hogy Cyavana Swami évek óta folyamatosan mondja ezeket az emlékeket.