Bizonyos, hogy Srila Prabhupadát megmérgezték. Most mi lesz ezután? Bhakták felvetései.


Google fordítóval (gyorsan kell olvasni és hagyni, hogy az agyad összerakja a mondatokat):

Néhány érdekes megjegyzést és kérdést készítettünk (és válaszokat) azokról, akik az Igazságbizottság filmjeit figyelték a Srila Prabhupadáról származó bizonyítékokról és logikai következtetésekről, amelyeket kadmiummal mérgeztek körülbelül 250-szer a szokásos átlag felett. A válasz általában nagyon pozitív volt, és a bizonyítékok nagyrészt önmagáért beszéltek, és hogy a hajvizsgák és az audiovizuális orvoslás tudományos bizonyítéka egyértelműen meggyőző.

Természetesen vannak olyanok is, akik elzárkóztak az elmékben vagy erős érzelmi ellenségességben, és még mindig nem is értették, mi a bizonyíték, és úgy tűnik, nincs vágy arra, hogy nyíltan megnézzék. Az utóhatások és a válaszok alapján azonban úgy tűnik, a tények és a bizonyítékok, hogy Srila Prabhupada valóban mérgeződött, mélyreható módon megváltoztatja a bhakták sok dolgot, és különösen, ami Srila Prabhupada fizikailag negyven évvel ezelőtt történt.

Az igazság mindent megtesz, amit tenni fog. Senki nem hozott létre olyan napirendet, amely a gyártott vagy kifogásolt állításokból állna. A bizonyíték önmagáért beszél. Mindig emlékeznünk kell arra, hogy Srila Prabhupada maga háromszor kijelentette, hogy szintén úgy gondolta, mérgezést kapott. És most a modern tudomány megerősítette, hogy kijelentései pontosak és prófétaiak. Mi mást várnánk Srila Prabhupadától? Mondani valamit, amit nem szabad komolyan venni, ahogy Tamal javasolta?

(1). Gopalacharya das: "Így figyeltem. Nos, a kérdésem az, mi a következő lépés?Lesz-e valamilyen ügyirat azok ellen, akik állítólag a gyilkosok? Ha nincs nyomon követés azáltal, hogy ezeket az embereket törvényesen terheli, a film csak egy összeesküvéses dokumentumfilm marad, amelyet sokan nem fognak hinni. Kérem, közölje velem, hogy megtennék- e valamilyen jogi lépést azok ellen, akik összeesküdtek. " VÁLASZ LEHETSÉGES: Nos, kérjük, ne gondolja, hogy a bizottságunknak van minden megoldása vagy olyan hatalmas ereje, hogy csodákat tegyen. De képesek vagyunk a tények és a logikus következtetések terjesztésére a bizonyítékok összeállítása után, ami meggyőző. Annyira kényszerítő, hogy azt hiszem, bárki, aki meg tudja érteni, vagy aki majd alaposan megvizsgálja, tisztában van azzal, hogy ez nem egy megalapozatlan ötlet összeesküvése.


A tudományos bizonyíték létezik, annyi bizonyítékkal is. De a törvényes küszöb megszerzése kemény kihívás, bár most már folyamatban van. Időközben azonban a kollektív elfogadásról és a felismerésről szóló elmozdulásnak az a hatása, hogy a vezető tanítványok mérgezték Srila Prabhupadát, jogosulatlanul helyet foglaltak, és 40 éven át mindenféle kétségbeesett doktrínát befektettek az intézménybe, végső soron előre nem látható módon drámai módon megváltoztatják a tájat. Hagyja, hogy az igazság mit tegyen.

(2). Mataji: "Megpróbáltam olyan módon gondolkodni, hogy objektíven bemutassam ezt a rettenetes bűncselekményt a nyilvánosság számára, mert az igazság igazságot fog hozni. Ez a harmadik videó, a Millenniumi Bűnözés tökéletes. Leveleket küldök a The Washington Post és a The New York Times részére. Ami az LA Times-ot illeti, képes lettem levenni a levelet online. A többi szervezetnek ki kellett töltenie az online formanyomtatványt, amelyet ma csináltam. Köszönöm, hogy megengedtem, hogy segítsek egy kicsit. Ezt a mainstream híreket kapjuk meg! "

VÁLASZT: Nagyon szép. Nagyra értékeljük a segítségét ebben a kérdésben. Küldheti leveleit számos helyi hírportálhoz, újsághoz, talk showhoz, stb. TV, rádió, újságok és magazinok számára. Ha valahogy fel tudja venni a UPI-t, az AP-t vagy az egyik vezetékes szolgáltatást, akkor a történetet világszerte felvetik, és ezután mindenütt érdekes történetként elérhető. Ha egy kis újságban megjelent (szindikált) El Pasóban, akkor több száz papírt választanak a világról, hogy betölthessék hírüket egy adott napon.

Küldje el azt a számot, amennyit csak tudsz, nem csak egy. Miután közzétették, akkor a történet hitelességét, és mások érdeklődnek. Mint Oprah Winfrey: ő nagy történeteket készít az emberekről, miután felfedezi őket a hírekben. Mi a különbség?Meggyőződésünk, hogy minél teljesebb az igazság, annál inkább Srila Prabhupada missziója helyrehozható. (3). A. Murty: "Hare Krsna. Nem hiszem, hogy pontot hozol; jobb, ha a Maha Mantra-t énekeljük és boldogok legyünk. "



ANONYMOUS VÁLASZ: A bűncselekmény figyelmen kívül hagyása? A tudatlanság boldogság, amíg a Yamadutasok elvesznek azokat, akik úgy döntenek, hogy figyelmen kívül hagyják és elviselik az ezredfordulót. Az évtized után kántálhatsz évtized után, de lesújtó kántálás lesz, és nem hoz létre Krishna Prema-t, ha Isten "legjobb barátja" mérgezett, és figyelmen kívül hagyja. Miért bántod Krsnát ezzel a daldal és boldogan beszélsz? Csak a saját boldogsága érdekel? Ez az úgynevezett értelem-kielégülés.

És ha utasítást adsz a tudatlan észrevételeiddel, mint amennyire nem vagy jobb, mint a bűnözők, akik megpróbálnak elhallgattatni minket, mondván nekünk, hogy hallgassunk és csak énekeljünk. Nem lehetünk boldogok, amíg mindezeket a bűnözőket Srila Prabhupada ISKCON-jából el nem rúgják, és mindannyiunkat meg kell tennünk, hogy megbizonyosodhassunk róla. Ezt Srila Prabupada-nak köszönhetjük. Nélküle nélkül még a Maha-mantra sem lenne. (4). Anuttama dasi válaszul "Hol van a düh?" - Pratyatosh das írta:



"Az ISKCON GBC bűnözői gondatlanságot szenvedett el azzal, hogy leplezték a szeszes gyermekeik százainak szexuális zaklatását / megerőszakolását, akiket jó szándékú szülők gondoskodtak. Még annyira elmentek, hogy ezeket az információkat titokban tartják a gurukula vezetőktől, mint magamtól! Most ismét bűnözői gondatlanságot okoznak azzal, hogy megtámadják Srila Prabhupada bizonyított mérgezését! Miért csendben maradnak ez az új bizonyíték? Miért nem ellenőrzik ezt az új bizonyítékot, ha Srila Prabhupada hajmintáit tesztelik maguknak, ezúttal a kadmium számára? Börtönben voltak a gyermekek zaklatásáért. Most ismét börtönbe kerülnek a Srila Prabhupada kegyetlen gyilkosságának elrejtésére! Még nincs szívük?


MEGJEGYZÉSEK: Nincs több reményünk, hogy az ISKCON megtévesztők megteszik a helyes dolgokat, és nem irányítják az ISKCON intézményt bárhová, csak az eltérés sivatagjait. El kell távolítani őket, és az intézményt ideiglenes gondviselőknek kell kezelniük, miközben a bhakták kutatják, tanulmányozzák, vitatják meg és vitassák meg, hogy mit kell tenni az első négyszögből való visszatéréshez, mintha Srila Prabhupada elindult volna. El kell utasítanunk mindent, ami azóta történt, mint azoknak a festett munkáinak, akik megmérgezték isteni kegyelmének testét és misszióját olyan tanításokkal, amelyek a saját különös törekvéseiket szolgálják.Hogyan lehet elfogadni a mérgezőket vezetőként vagy politikai döntéshozóként? (5).Egy kivonat, ahonnan a düh? Anuttama dasi 2017 augusztusában:

"Az a hozzáállás, hogy Srila Prabhupada meggyilkolása szerencsétlen történelmi tény, amely nem befolyásolja a jelenlegi helyzetet, nemcsak pontatlan, hanem tünete egy olyan bűnnek, amely még nagyobb, mint Srila Prabhupada fizikai testének mérgezése; a nagyobb bűnözés Srila Prabhupada intézményének ISKCON mérgezése. Milyen jobb módja annak, hogy elpusztítsuk a világ legfontosabb intézményét, mint hogy fokozatosan adjunk elég mérget, hogy szinte észrevehetetlen, ahogyan azt Srila Prabhupada fizikai testéhez is tették?

"Az ilyen következtetéseket követve a demóniák, akik elveszettek maguk és nem rendelkeznek intelligenciával, bajlékony, szörnyű művekkel küzdenek, amelyek elpusztítják a világot." --BG16-9. Nityananda das 'könyve, Kill Guru, Legyél Guru A lelki tanítómester elmúlt hónapjainak részletes ütemterve adja át az elmúlt hónapokban, ideértve az olyan személyeket is, akiknek állandó hozzáférése volt hozzá.

Mivel a mérgezés több hónapos időtartam alatt történt, a mérgezést a belső körben valaki elvégezte. Azok a "belső körű" emberek ugyanazok az emberek, akik hazudtak, amikor azt mondták nekünk, hogy Srila Prabhupada tiszta bhakta akarja.Ugyanazok az emberek, akiknek filozófiája és politikája megmérgezte lelki tanítómesterünk intézményét. Srila Prabhupada figyelmeztetett minket, hogy vannak olyan démonok Vaisnavas ruhájában, amit el kell kerülnünk. "

(6). "Srila Prabhupada ugyanolyan, mint a világ megmentője. Nagyságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ezek a rakshasák ... lassan, lassan, csendesen megölve ... annyira alattomosak. A megtévesztést és a gyilkosságot olyan kígyóemberek végzik, akik hamis projekteket terveznek, amiről úgy tűnik, hogy a beszivárgás várható, mint a HIV. Az ISKCON-nál a kadmiumklubhoz kapcsolódó családok most fel kell iratkozniuk és el kell utasítaniuk a bűnözőket, hogy ne vegyenek részt a bűncselekmény felszámolásának részeként. Prabhupadát ellopták, és az ISKCON is.Amikor együtt imádkozunk Mahaprabhuhoz, hogy a sötét átkot felemeljük, és az ISKCON ismét bizalom és odaadás helyévé válik, megtalálhatja a módját, hogy teljesítse bhaktái vágyait. Bhaktákként tudjuk, hogy Krsnánál van, hogy Srila Prabhupada igazi követőit helyreállítsák a Prabhupada-házban.

Ha nem megyünk át ezzel a tisztítással, Srila Prabhupada meggyilkolásának titka ISKCON halálos rákká válik. A Globális Archarya iránti szeretetünk és csodálatuk a mozgalmat arra készteti, hogy újra megalapozza az ISKCON-t. Hagyja, hogy az igazság szelei tisztítsák meg az ISKCON-t. "(Ram das) (7). "Mit mondasz valakinek, aki azt mondja, hogy nem érdekli a méregtelenítés, mivel 40 évvel ezelőtti esemény történt (még akkor is, ha igaz), és ez csak zavart okoz az odaadó szolgálatukban? Hogyan magyarázzuk meg nekik, hogy a mayában maradnak, ha boldog tudatlanságban maradnak? Miért olyan sok "bhaktát" zavarta ez, de nem a GBC hazugságai?

A varnaszrama a brahminok igazságosságát és az igazságosságot jelenti a ksatriyas szerint, ugye? Nem vakmerő vaisya guruk, sudra GBC és kaszt Prabhupada tanítványok és rabszolgák, mint a rang és file, akik mindent elutasítanak az igazságtól. Mindig mindig veszélyezteti vaisnava aparadha fenyegetést, de mi van az aparadha-val Srila Prabhupadával? "(Mahatma das, Európa) (8). "Köszönöm, hogy milliót mondottál ki és mutattál meg minden bizonyítékot Srila Prabhupada nagyméretű kadmiumdózisának mérgezéséről. Köszönöm a bátorságát, hogy készítsd el a videót: "KIll Guru, Legyen Guru", kérlek, tartsd biztonságban a bűnözőktől. A vezetők elmentek úgy tűnik, hogy mindent figyelmen kívül hagynak.Van-e büntetőeljárás az érintettek körében? A te szolgád, Labangalatika dd "

VÁLASZ: Köszönöm, prabhu. Talán nyomozásra kerül sor. Próbáljuk. De a legfontosabb az, hogy minden bhaktának meg kell értenie, hogy azok, akik Srila Prabhupadát mérgezték be, hogy helyet szerezzenek guruknak, még mindig az ISKCON-t futtatják. (9). Texas szívében, Dallasban:


"Most a történeti könyv részben megjelent, és már majdnem befejeztem az első részt ... a részletek és a mélység csodálatosak. Hogyan találhat ilyen sok információt? A hatások nem ismeretesek most, de Krisna ura biztosan van terve Srila Prabhupada számára, hogy beszéljen és megtisztítsa az ISKCON-t. Itt Dallasban az ISKCON bhaktáinak egy rádiós állomásuk van az AM 700 teljes munkaidős bhakti rádióval. Most hallottam, hogy a Dallas-i templom elnöke azt állítja, hogy a több ezer oldalas írás problémája az, hogy az ISKCON-t károsítja.

Nem azt mondja, hogy semmi sem igaz. Azt állítja, hogy megpróbálja elpusztítani a Hare Krishna mozgalmat. Egyszerűen csak a nyugdíjazási számlát akarja tartani.Talán sokan hiszik el ezt most? Az ISKCON történelemről szóló jelentésnek van valami hatása, vagy nem említi ezt a nyilvános rádión. Lehetséges, hogy ha van egy szindikált TV CBS, az NBC egy nem-fiction rejtélyes műsort mutat be Srila Prabhupada elindulása után, majd több bhakta és a közönség érdekel majd. A bizonyítékok tökéletesen bemutatásra kerülnek, és Krsnának van némi terve.Megpróbálok olyan nyomozó riportereket találni, akik továbbadhatják, amit dokumentáltak. VÁLASZ: Igen, legalább öt másik bhaktár is dolgozik ezen. Jo terv.

(10). Rasamanjari dasi, Fiji: "Srila Prabhupada azt mondja:" Ez az egyetlen kérésem, hogy az utolsó szakaszban ne kínozzanak és halálra helyezzem. "Úgy érezte, hogy ilyen dolgot kell mondania, a tényleges helyzet. Srila Prabhupada soha nem szólt szándék nélkül. " (11). RedRockRishis: "Lehetséges. Végül is Kali-yuga. Most, hogy az ISKCON-ban sok szinten folyik a káosz, különböző szinteken. Még a jelenlegi GBC elnöke is nemrégiben ugyanazt az aggodalmat érezte, sok "tüzet" folyik az intézményben. Személyes tapasztalataim vannak az emberek, a bhakták, az észak-amerikai GBC tagjai által, megtévesztéssel, korrupcióval és nyíltan hazugsággal, személyes menetrendjük elérésére.


Meg vagyok döbbenve az ilyen fajta korrupt beszivárgás, amely Srila Prabhupada dicsőséges Mozgalomba merül. Amikor lefelé jön, a bizonyíték bizonyíték. Hol van a "bizonyíték", hogy Srila Prabhupadát NEM mérgezték? Én egyért, teljesen nyitott vagyok látni. Ahogy mondják, a látás hinni. " (12). "Igazán bizonyította az ügyet a kérdésen túl. Legalább minden ésszerű bhakta számára, és ez tényleg számít.NAGYSZERŰ MUNKA. Mindannyian tartozunk az Igazságbizottsághoz. Mindannyian tartozunk annyira, hogy nem lehetséges, hogy visszafizetjük Önt, kivéve az őszinte köszönettel. MINDEN GLORY A SRILA PRABHUPADA! "


(13). "Srila Prabhupada végső szórakoztatása nagyon emlékeztet Jézus Krisztuséra, amikor keresztény fiúval született. Mint Krisztus a kereszten, Srila Prabhupada testét "szegezte" az ágyához, és sok napig szörnyű kínzást szenvedett. Jézust rendkívül gyenge és dehidratáltnak nevezték. Végül Jézus a fulladás következtében halt meg.Senki sem tudja elképzelni az ilyen szenvedés intenzitását. De Jézus nagysága nem az, mert szenvedett, olyan nagyszerű lett. A történészek azt írják le, hogy Jézus minden fájdalom ellenére másokra gondol, nem pedig magára.

Ez volt a Jézus Krisztus személy valódi nagysága. Első keresztszava a következő volt: "Atyám, bocsáss meg nekik; mert nem tudják, mit csinálnak. "Az Anyjára gondolt, aki a kereszten állva sírt és megkérte szeretett tanítványát, hogy gondoskodjon róla. Ez egy példa a tökéletes vezetőre. "Srila Prabhupada, mint Jézus Krisztus, szintén példázza, hogyan kell megfelelően feladni a kötelességét. Srila Prabhupada az anyagi természet fajtái fölött volt. Mindannyian a természet és a vallási gyakorlat szerint születünk, nagy pedagógusok, mint Jézus Krisztus és Srila Prabhupada nyomdokain követve a célunk az, hogy megtisztítsuk létezésünket az anyagi módok szennyeződésétől, és a spirituális platformhoz jussunk . A halál lesz a végső teszt, a végső vizsga, és meghatározza a következő életünket.



"Egy tiszta bhakta társulásával tisztavé válhatunk. De személy szerint nem ajánlom az úgynevezett vezetőkkel vagy gurukkal való kapcsolatot a jelen ISKCON-n belül vagy kívül, mert mindannyian feltételes lelkek. Én is egy kondicionált lélek vagyok, annyira bűnös vagyok, de nem akarom tovább szennyezni magam, ha kapcsolatba kerülök azokkal, akik Srila Prabhupada tiszta világosságát próbálják leküzdeni tökéletlenségeikkel és személytelen látással. Én személyesen elítélem mindazokat, akik azt hirdetik, hogy Jézus vagy Prabhupada halottak, és hogy elfogadjuk egy élő kondicionált lelket, mint lelki tanítómesterünket, aki egyedül tudja megmutatni nekünk az Isten vagy Krsna felszabadulásának vagy szeretetének útját.

"Most néhány ISKCON" bhaktája "még azt is előmozdítja, hogy ha gurujuk nem tudja megmenteni őket ebben az életében, akkor a jövendő életük egyikében fog véghezvinni, amikor a guru tökéletessé válik: minden gonosz filozófia és istenkáromlás Jézus Krisztus ellen vagy Srila Prabhupada világos tanításairól: "Nem tudom, hogy mit lehet tenni a jelenlegi ISKCON-ban, annyira beszennyezem a saját énemet, Srila Prabhupadát Bhagavad-gitát olvasom, és remélem, egy tiszta bhaktával a szívem valahogy kevéssé megtisztul, hogy lássam az Úr Krsna és Srila Prabhupada szellemi látását, és itt látom, hogy Srila Prabhupada tanítványai és követői még mindig őszinte és nagyon aktívak - - nem hallgatnak, Srila Prabhupadát akarják szolgálni, és segítenek neki a misszió terjesztésében.



"Nagyon értékelem, hogy semmi sem teljesen elveszett, és még mindig remény van mindannyiunk számára, csak a Srila Prabhupada és őszinte tanítványai és követőinek könyörületességével, az egész világ megtisztul, ezért nagyon meg vagyok győződve róla . " (14) Úgy tűnik, hogy még az ISKCON-nál is, aki elfogadja a mérgezést tényként, mégis, elképesztően, van némi elképzelésük arról, hogy ez az igazság egy nagy veszély, amint azt az üzenetek közvetítik: " Élek két blokkokat a Dallas-i templomtól ... a bhakták nyíltan kijelentik, hogy ha ez az igazság Srila Prabhupadáról széles körben ismeretes lesz, el fogja pusztítani a Hare Krsna-mozgalmat, ellentétes véleményem van, ezért nézzük meg, hogyan segíthetek. "(Anonymous)



"Az ISKCON-t már elpusztították. Az igazság segíteni fog a bhaktáknak abban, hogy mennyire erős az anyagi illúzió, és valóban újraéleszteniük kell a küldetést. "(Anuttama dasi, 6. szeptember 2017) (15). Egy ISKCON bhakta közvetítőn keresztül: "Ha tényleg meg akarta volna szerezni a GBC-t, feltételezve, hogy van ügye, akkor csak az illetékes rendőri szervekhez tud menni, és bűnösnek találják a bűnösöket. Ehelyett csak forró levegőt fúj. Nincs esete, ezért nem viszi a rendőrséghez. Nem szükséges a GBC engedélye, hogy eljusson a rendőrséghez.Amire szüksége van, olyan szilárd ügy, amely megfelel a büntetőjogi bizonyítékok követelményeinek.


"Ha nem hiszi, hogy a bizonyítékai elégségesek a rendőrségi nyomozáshoz, akkor nem érdekel többé a hülyeségeinek meghallgatása, és nem érdekli, hogy az igazságszolgáltatásban tévedőket bízzon meg, mert csak az ellenségeit bármilyen módon lehetséges, hiszem, komolyan gondolja az igazságosságot, amikor a törvényt hozza, addig csak egy újabb hazug, akinek napirendje van. " MEGJEGYZÉSEINK:" Miért érdemes válaszolni a rendőrségre? a GBC megmondta a bántalmazott gyermekeknek, hogy amikor a zónás acharya találkozó hazugsága ki volt téve? Miért vette fel a GBC a "méreg-kérdést" 1999-ben? Természetesen most van drámai új bizonyíték, amely bizonyítja a mérgezést.


A GBC valóban azt szeretné, ha a hétköznapi törvényhatóságok beavatkoznának az ISKCON üzletébe? Ők csak ezt a sorot használják, mert tudják, hogy problémájuk van, és blöffölnek abban a reményben, hogy egy 40 éves mérgezést nem lehet jogszerűen büntetni. De ez lesz, azt mondják. A tagadók számára a másik probléma az, hogy az igazság intelligens, becsületes emberekkel büszkélkedik, és sok bhakta felismeri az ügy igazságát, és az ISKCON vezetésének hitelessége és támogatása tovább csökken, míg egy nap hamarosan forradalom. Megfontolják a támogatási alapjukat.

Feladatunk az, hogy az áldatlan tényeket és számokat közvetlenül a bhaktákhoz hozzuk. A vezetés teljesen korrupt, elszámolhatatlan, válaszolhatatlan, megszűnt és haszontalan. Senki nem reménykedik a GBC egyik jó akciójában. Már lefedték mindet, megtagadták az összes bizonyítékot, és nem őszinte, és kevésbé érdekel az igazság. Semmi remény nincs abban, hogy bármit becsületesen csináljanak.

Gyűlölnek minket, mert az igazat beszéljük. Hogyan készíthetnénk el mindazt a bizonyítékot Srila Prabhupada mérgezéséről, amelynek saját érdemei vannak? Amíg figyelmen kívül hagyják a bizonyítékokat, az 1977-es beszélgetések, hallgatják az 1977-es szalagokat, olvassák a könyveket a témáról, fogalmuk sincs arról, hogy miről beszélnek. Természetesen nem érdekli őket, így nem tudnak a tényekről, bár úgy tűnik, sokan nem akarják a tényeket egyáltalán. A Srila Prabhupada jogi szempontjait mérgezően kívül számos más olyan kérdés is felmerül, hogy egyetlen hétköznapi bíróság sem képes megbirkózni.


Ha a mérgezők eltávolították Sríla Prabhupadát, hogy az intézmény új kontrollerei gyorsabban elrabolják a mozgalmat, akkor csak akkor van értelme, ha az illegális rezsim során fellépő cselekvések, politikák, doktrínák és belső jogszabályok nagymértékben gyanúsak, mint mérgezőek is . Jól tudnánk, még akkor is, ha nem igazoljuk a mérgezést elkövető hétköznapi bíróságok normáit, hogy a küldetést megmérgezték a démonmérgező munkákkal. Ez nem lenne érvényes aggodalom?Mindezt 1977 óta Srila Prabhupada mérgezõi végezték, akik átvetették az övezeti acharyákat és a következõ gurut, akiket nem lehetett megkérdõjelezni?