Nyomozás a mayapuri Rasamrita Kunj sannyásik tulajdonában lévő luxus apartmanok ügyében

Forrás:️https://lastingimpression.info/not_so_sincere/

Korábban írtunk BB Govinda swami tulajdonában lévő fehér márványozott lakásokról. Govinda swami később azt mondta, hogy nem az ő tulajdona, csak néha megszáll ott, ha gyűlés van, és azt mondta, hogy a Talavana épület négy apartmanja valójában Sivaram swami tulajdonában vannak, ami 250 000 dollárért vásároltak.

Megérdezték e-mailben Sivaram swamit a női titkárján Manjarin keresztül (ez is milyen, hogy egy sannyászinak női titkárja legyen, amikor Srila Prabhupad és az Úr Caitanya Mahaprabhu is tiltotta az ilyen féle magatartást. Az ilyen személy nem is sannyász. és az sem sannyászi, akinek a tulajdonában luxus lakások vannak. Miféle lemondás ez???) Sivaram swami aztán nem adott erre választ, hogy kimentse barátját a kavalkádból, hogy kié a második emeleti szint.

Felkeresték az ügyben Vraja Kumárt a Kunj főigazgatójától, s a cél az volt, hogy megtudjuk, kié a Talavan épület második emeleti lakások együttese, pontosan ki használja azokat, de erre sem jött érdemleges válsz. Vraja Kumar tagadta, hogy laknának ott sannyásik, BB Govinda Maharaja is csak egyszer volt ott –állítása szerint.

Nem voltak hajlandóak épkézláb magyarázatot adni, hogy kik lakják a lakásokat, sannyászik használják-e rendszeresen és kik a valódi nem-jogi tulajdonosok.

Azt tudtuk meg eddig Govinda swamitól, hogy a Talavana épület második szintje a magyar yatra, Sivaram swami tulajdonában vannak, de ezt nem erősítette meg az igazgató és Manjari matajiék sem. Ezek szerint Varja Kumar hazudik, mert azt mondta, hogy ott nincsenek sannyási lakó.



Sivaram swami ténylegesen tulajdonosa a negyedik emelti szintnek és utasításba adta, hogy milyen berendezéseket kér oda, amik között márvány ágy is szerepel, amit szemtanuk láttak is. Govinda swami szerint a tulaj a magyar yatra, azaz Sivaram swami, de ő csendben van az ügyben.

Valamit takargatnak…
Viszont helyi bhakták állítják és egyértelművé teszik és magától értetődő, hogy Sivaram Swami és Govinda Swami szomszédok és az emeleti apartamnok az övéké. Mindenki tudja, hogy az a szint az övéké. Nem csak nekik vannak apartmanjaik, hanem más sannyásziknak is.

Megkérdezték a Rasamrita Kunj lakóit és ők is elmondták, hogy Govinda swaminak van apartmanja Sivarama swami szomszédságában és egyértelműen azok az apartmanokat ők használják, az övéké.

Miért hazudik Govinda swami, hogy neki nincs ott apartmanja, hogy Ő nem lakik ott, csak Sivarama swami? Miért hazudik a főigazgató a sannyászik ottlétével kapcsolatban? Mit takargatnak? Miért ez a hallgatás?